Universitar

articolul anterior articolul urmator

Miercuri începe cea de-a patra ediţie a Forumului Naţional al Studenţilor la Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale

0
20 Nov 2018 18:22:58
Autor: Florinela Iosip
Imagine: CeSIP
Imagine: CeSIP

Centrul de Studii în Idei Politice (CeSIP) vă invită la Deschiderea celei de-a patra ediţii a Forumului Naţional al Studenţilor la Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (FNSSPRI), care va avea loc în data de 21 noiembrie, ora 13:30, Senatul României, sala Avram Iancu.

Forumul se va desfăşura în perioada 21-24 noiembrie, având loc la Palatul Parlamentului şi Fundaţia pentru Tineret a Municipiului Bucureşti şi va reuni 50 de studenţi şi studente de la facultăţile cu specializări în aria Ştiinţelor Politice sau Relaţiilor Internaţionale din toată ţara.

Proiectul beneficiază de patronajul Comisiei pentru Afaceri Europene din cadrul Senatului României şi de sprijinul organizatoric al Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul SNSPA.

FNSSPRI reprezintă un cadru organizat în care studenţii care urmează aceste două specializări să se întrunească pentru a dezbate atât între ei, cât şi cu experţi care au avut o pregătire în acelaşi domeniu, despre viitorul lor profesional, dar şi despre provocările cu care societatea se confruntă. Credem că societatea, în întregul ei ansamblu, va avea de beneficiat în mod direct în clipa în care studenţii pregătiţi în domeniile Ştiinţelor Politice şi al Relaţiilor Internaţionale vor avea oportunitatea de a pune în aplicare cunoştinţele căpătate pe perioada studiilor.

În cadrul evenimentului de deschidere a Forumului vor fi prezenţi Sen. Gabriela Creţu, Prof. Mircea Dumitru (Rector Universitatea din Bucureşti), Cristian Pîvulescu (Decan al Facultăţii de Ştiinţe Politice, SNSPA), Tudorina Mihai (RoAid) şi Vlad Bujdei-Tebeica, preşedinte CeSIP, care vor purta alături de participanţii din acest an o „Metadiscuţie despre viitorul educaţiei vs. educaţia viitorului”.

Printre invitaţii prezenţi în zilele următoare menţionăm: E.S. Ambasadoarea Franţei, Michèle Ramis, Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, deputaţii Mara Calista şi Petre-Florin Manole, jurnalistul Dragoş Pătraru, Conf. Univ. Dr. Claudiu Tufiş, Flavia Durach membră Center for EU Communication Studies.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările