Universitar

articolul anterior articolul urmator

Ministrul Educaţiei propune centre de vaccinare anti-COVID în fiecare universitate

1
27 Apr 2021 10:34:53
Autor: Daniela Serb
Ministrul Sorin Cîmpeanu propune organizarea de centre de vaccinare în universităţi
Ministrul Sorin Cîmpeanu propune organizarea de centre de vaccinare în universităţi

Ministrul educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a propus organizarea în toate universităţile a câte unui centru de vaccinare anti-COVID pentru studenţii care vor să vină fizic la cursuri.

Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) „Grigore T. Popa” din Iaşi a acceptat deja această propunere, potrivit Edupedu
 
Declaraţiile au fost făcute marţi, 27 aprilie 2021, la conferinţa “Vaccinare şi testare pentru învăţare!” organizată la Iaşi.
 
“Vă mulţumesc, domnule rector, pentru răspunsul pe care l-aţi dat pentru organizarea unui centru de vaccinare în fiecare dintre universităţile româneşti, cel puţin pentru pregătirea începerii următorului an universitar, cel puţin pentru studenţii care doresc să se cazeze în căminele din campusurile universitare pentru ca sistemul de educaţie, de învăţământ superior, să se poată organiza în condiţii de siguranţă sanitară. Vă mulţumesc pentru tot sprijinul acordat“, a declarat Sorin Cîmpeanu.
 
“După modelul de zilele trecute de la Timişoara, în care Universitatea de Medicină de acolo a organizat un maraton al vaccinării, şi universităţile de medicină şi farmacie din Iaşi, din Cluj şi din Târgu Mureş vor face acelaşi tip de maraton de vaccinare în perioada 14 – 16 mai. Să sperăm că va fi un succes. Va fi o vaccinare cu înregistrare la momentul vaccinării“, a afirmat Viorel Scripcaru, rectorul UMF „Grigore T. Popa” din Iaşi.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Deumos
28.04.2021, 19:55:29

Chiar, de ce nu propune ca examenele sa fie trecute doar cu vaccinul facut? Ca tot s-a dus dracului sandramaua asta numita civilizatie.

Modifică Setările