articolul anterior articolul urmator

Miza noilor cifre de şcolarizare: tăieri de fonduri de la universităţile de top care au criticat PSD-ul. Mircea Dumitru va da în judecată Ministerul Educaţiei

32
11 Apr 2018 18:16:16
Autor: Florinela Iosip
Miza
 noilor cifre de şcolarizare: între tăieri de fonduri de la 
universităţile care au criticat PSD de top şi atragerea liceenilor din 
mediul rural
Miza noilor cifre de şcolarizare: între tăieri de fonduri de la universităţile care au criticat PSD de top şi atragerea liceenilor din mediul rural

32 Comentarii

Michiu Stefan
11.04.2018, 18:45:36

Astia suntem!Cocotam, prin iresponsabilitatea,incultura,stupizenia noastra,in posturi de decizie a viitorului natiunii indivizi submediocri,lichele ale pomposului "cel mai mare partid" al Tarii care prin astfel de conducatori se indreapta hotarat si cu pasi mari, in a ajunge la periferia natiunilor lumii.Dupa cum se procedeaza de ani in sir la diluarea rigorii educatiei si invatamantului,la neracordarea lor la necesitatile contemporane,la feudalizarea lor-este in mod evident un atentat la siguranta nationala.Iata exemplul elocvent al celor doua Romanii: a domnului Mircea Dumitru si alta a marionetei semianalfabete numita ministru al Invatamantului!Alegerea ne-a apartinut!

+10 (14 voturi)
Saas Abi
11.04.2018, 19:28:26

ca psd nu gandeste aia e sigur..dar nici marile, nici micile universitati nu-s oneste..si alea mari sunt ca niste dinosauri rigizi..pe cand cifre de scolarizare adaptate economiei..adica sa nu scoti pe banda rulanta aboslventi dintr-o categorie din care plina piata..reducetyi numarul sau chiar inchideti..colcaie de cei la drept sau la economic, fie la stat fie la privat..si cu ce folos..si univeristatile mari mentin specializari complet neadaptate la cerintele pietii si le mentin de anii de zile..ca sa aiba de lucru niste profesori universitari..ce conteaza ca nu e nevoie de asa ceva..mentinem numarul ca ei sa aiba de lucru..

+2 (6 voturi)
.................................
11.04.2018, 19:38:19

Nu te poți aștepta la probitate și competență de la un ministru al învățămîntului așa-numit „rector prof. univ. dr.” ANALFABET! Acești analfabeți care formează guvernul României sînt elita intelectuală a PSD. Restul sînt doar tîlhari.

+5 (9 voturi)
Shenghen Alikianos
11.04.2018, 19:56:12

Nu trebuie sa ne miram. Haitele din CIUMA ROSIE dupa ce au luat puterea in Romania cu ajutorul armatei de ocupatie sovietice, mai intai au lovit elitele tarii. Ciumații roșii au nevoie de o turmă de proști să o poată mâna ca pe oi.

+5 (9 voturi)
Silk Road
11.04.2018, 19:58:36

Foarte bine ! Toate universitatile trebuiesc inchise in afara de Stefan Gheorghiu, Spiru Haret si academia lui Oprea. Acolo se calesc mintile aprige de romani mandrii si partinici, omul nou cu naravuri vechi.

0 (8 voturi)