Universitar

articolul anterior articolul urmator

Profesor doctor în agronomie cu restanţe la ortografie: „Si totuşi nu este simplu sa ajungi an rândurile Academiei Romane! Sper ca tot restul Vieţi sa aduc maximul de expertiza!”

29
7 Sep 2015 16:04:14
Autor: Roxana Garaiman
Prof. univ. dr. Cristiana Sîrbu FOTO Facebook
Prof. univ. dr. Cristiana Sîrbu FOTO Facebook

După ce fostul preşedinte Traian Băsescu ne-a dezvăluit că „şcoala românească scoate tâmpiţi”, după ce premierul Victor Ponta a scăpat la mustaţă de verdictul de plagiator, cu replici în CV-urile unei întregi cohorte de politicieni şi deţinuţi, am putea crede că sunt puţine lucruri care mai pot şoca. Dar, iată, a venit rândul unui profesor universitar care îi face „concurenţă” pe Facebook fostului ministru al Turismului, Maria Grapini.

Doamna Cristiana Sîrbu, doctor în Ştiinţe Agronomice şi profesor universitar în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti are o viaţă socială foarte activă pe care o împărtăşeşte cu fanii de pe Facebook. Paul Gabor, un internaut, a realizat chiar o galerie cu câteva dintre „piesele de rezistenţă”.

Că se află la munte cu vreun domn, că este prezentă la vreo conferinţă internaţională, că se pozează cu studenţii agronomi, că se află la volanul unui BMW sau dă mâna cu un ministru bulgar, doamna prof. univ. dr. Cristiana Sîrbu dezvăluie cu generozitate şi ce se află în mintea dumneaiei. „WORLD ENVIRONMEN (sic!) DAY 5-06-2015 ” THEME this Year îs: SEVEN BILLION DREAMMS (sic!) ONE PLANET ! CONSUME With CARE !”, a transmis ea fanilor.

Altădată, doamna prof. univ. dr Cristiana Sîrbu încearcă să scrie numele facultăţii la care predă sau chiar numele de familie: „Anul 4 al Facultăţi (sic!) de Management ,Inginerie Economica -Universitatea da (sic!) Agricultura şi Medicina Veterinara Bucuresti ! Prof Univ Dr Cristiana Sarbu (sic!)”.

„ÎNĂLŢAREA ! O si plină de Însemnătate ptr Antreaga Omenire ! 2015 a adus an aceiaşi zi şi SF Constantin şi Elena ! LA MULTI Ani ! Tuturor celor ce poarta Numele Sfinte ! Va ambratisez cu drag ! Prof Dr Cristiana Sarbu”, urează doamna care-şi poartă titlurile în orice semnătură.

A consiliat doi preşedinţi

Şi deoarece Facebook-ul nu este singurul canal de comunicare online al Cristianei Sîrbu, profesorul universitar ne împărtăşeşte realizările în carieră şi pe blogul personal.

„Am absolvit Facultatea de Horticultură din cadrul Universităţii de Agronomie din Craiova în anul 1988, Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Ecologice Bucureşti  obţinând diploma de Doctor în Ştiinţe Agricole. Am absolvit cursurile de master în Dreptul Informaţiei şi Securităţii Privare din cadrul Facultăţii de Drept - Universitatea Ecologică Bucureşti în anul 2006 şi sunt Doctor în Ştiinţe începând cu anii 1996 -1999 în cadrul Universităţii Ştiinţe  Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti”.

Cristiana Sîrbu mai menţionează că a fost consilier al fostului preşedinte Emil Constantinescu, „în acestă perioadă îndeplinind şi funcţia de director în cadrul Fundaţiei Române pentru Democraţie”. De asemenea, „am îndeplinit funcţia de consilier al domnului Preşedinte Ion Iliescu în perioada 1990 - 1996 şi 2000 - 2004”.

Profesorul universitar menţionează că în prezent este „preşedinte executiv al Fundaţiei <<Grupul de Iniţiativă Ecologică şi Dezvoltare Durabilă>> ce îl care ca preşedinte si fondator pe domnul Ion Iliescu. Sunt Senior Associate în cadrul S.C. Mondopack Trading S.R.L., cea mai prestigioasă fabrică pentru echipamente de ambalat destinate ambalării produselor alimentare şi nealimentare din România. Pe lângă cele enumerate, sunt profesor universitar în cadrul Facultăţii de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală - Filiala Slatina din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară”.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

29 Comentarii

Utilizator Adevărul
7.09.2015, 16:46:47

Comentariu considerat abuziv.

Utilizator Adevărul
7.09.2015, 18:11:48

Comentariu considerat abuziv.

Ovidiu Martin Jurj
7.09.2015, 18:33:09

Și de ce vă miră? Cadrele universitare ca ea sunt oameni ai SRI/ SIE. Jobul didactic universitar este un job de paravan. E plină toată țara de ei, toate facultățile și toate catedrele. Oamenii competenți nu au loc să ocupe posturi sau să avanseze pe posturi mai bune din cauza sfertodocților cu epoleți, pentru care se creează toate condițiile. Mergeți la C-ța, la Universitatea Ovidius, la FDSA. O să dați acolo peste unul tot ca tanti asta, cu o ascensiune universitară fulminantă. Chiar în CVul lui este menționat că a lucrt în SRI. Deci?

+14 (16 voturi)
Mircea Hurdugaciu
7.09.2015, 18:53:53

Vai de capul ei , saraca !!!...o fi absolvit "magna con curu " , rusineeee !!! ... mai rau este ca NU realizeaza ce face , cum este , si ...persevereaza !!! ... trist, trist este ca sunt f. multi care pun " î " din a , adica " â" la inceputul cuvantului ( ori , la data schimbarii regulilor de scriere NU cred ca doamna era eleva , ca sa acuze profesorii - /sau mai stii ca nu !? /... jale...jale cu Romania , cu limba romana , etc...etc

+11 (11 voturi)
Michaela Marin
7.09.2015, 19:17:51

nu va inflamati fratilor asa. femeia a terminat agronomia, asta e. nu are nevoie sa scrie, ci sa mearga pe "aratura" sa vada ce "face culturili". in al doilea rand , faptul ca este doctor in agronomie de ce ne-ar mai mira. ganditi-va ca si Gabriel e doctor in ceva, numai ca el inca n-a aflat in ce

+9 (15 voturi)

Vezi toate comentariile (29)

Modifică Setările