Universitar

articolul anterior articolul urmator

Titularizare 2020. Miercuri are loc proba scrisă pentru ocuparea posturilor din învăţământul preuniversitar

0
28 Jul 2020 14:59:36
Autor: Marian Avram
Peste 30.000 de candidaţi s-au înscris pentru
a ocupa posturile vacante
Peste 30.000 de candidaţi s-au înscris pentru a ocupa posturile vacante

Miercuri, 29 iulie, va avea loc proba scrisă din cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unităţile de învăţământ preuniversitar, sesiunea 2020.

Proba începe la ora 9:00, în 123 de centre de concurs.
 
Pentru susţinerea acestei probe s-au înscris 30.113 candidaţi, dintre care 2.937 de candidaţi provin din promoţia curentă.
 
Candidaţii trebuie să fie prezenţi în sală cel mai târziu la ora 8:15. După primirea subiectelor, durata de rezolvare a lucrărilor este de 4 patru ore.
 
Primele rezultate vor fi afişate în data de 4 august, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro. 
 
Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul menţionat anterior, în data de 11 august.
 
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7, iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5.
 
Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la proba scrisă, se realizează în şedinţe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele şcolare în intervalul 12 - 14 august.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările