Universitar

articolul anterior articolul urmator

Un director de Institut Naţional de Cercetare din România câştigă cât preşedintele SUA + drept la replică

3
15 Jul 2019 00:16:18
Doi Mici şi un Anc

3 Comentarii

Radu Mircea
15.07.2019, 07:38:29

# lmi place articolulu , documentat , scris cu nerv , condensat , dar .... Dar un singur lucru l-as modifica chiar in titlu : '' Un director de lnstitut National de Cercetare din Romania cistiga cit presedintele SUA . ''''' Corect ar fi : '' Un director de lnstitut National de Cercetare din Romania FURA cit salariul presedintelui SUA .''' Fiindca numai prin furt se pot explica sumele care l-ar lasa moale si pe Terente . La asa valoare a cercetarii romanesti ar trebui ca si portarul Academiei sa aiba daca nu un Nobel macar un Pulitzer .

+9 (9 voturi)
Iulian Arion
15.07.2019, 12:25:06

Existenta acestor salarii acordate unor persoane numite politic, in locul unei competitii on line de verificare a cunostintelor profesionale, aptitudinilor manageriale, studiilor administrative, LEGITIMEAZA OMORAREA PARLAMENTARILOR SI A MINISTRILOR!

+2 (2 voturi)
Stancu Dan
15.07.2019, 13:42:14

Dom'leee ! Cata invidie, dom'leee ! Pai una din cetatencele prezente pe lista aia a obtinut kile de aur, dooom'leee ! Pe la expozitii internationale. Pai ati participat voi, astia, la crearea unui produs de renume mondial ? N-ati participat. Da' persoana respectiva a participat. In cooperare cu subordonatii sai doamna a elaborat un produs care va ramane in istorie, si anume "pasta de dinti ECOLOGICA". Adica doamna salveaza mediu', lupta pentru bunastarea generatiilor viitoare, nu ca voi astia care poluati mapamondu' cu paste de dinti neecologice. Ca d-aia vine incalzirea globala. Ca folositi pasta de dinti poluanta. Iar cine lupta pentru salvarea planetei merita niste jdemii salar.

-2 (4 voturi)