Universitar

articolul anterior articolul urmator

Universitatea Cambridge suspendă cursurile faţă în faţă până în vara anului viitor

0
20 May 2020 10:00:27
Autor: Daniela Serb
Studenţii de la Cambridge vor asista la cursuri online şi anul viitor
Studenţii de la Cambridge vor asista la cursuri online şi anul viitor

Din pricina pandemiei produsă de noul coronavirus, nu vor avea loc cursuri în format clasic pentru studenţii de la Cambridge până în vara anului viitor, scrie BBC.

Cursurile vor fi însă accesibile online şi este posibil ca mici grupuri formate din studenţi şi profesori să se poată totuşi întâlni păstrând regulile de distanţare fizică, au anunţat reprezentanţii universităţii. 
 
Campusurile universitare au fost închise ca urmare a epidemiei de Covid-19 din Marea Britanie. 
 
Într-o declaraţie oficială, reprezentanţii universităţii au precizat că instituţia se adaptează din mers la regulile ivite în urma pandemiei. Orice decizie luată va fi reevaluată dacă situaţia o va impune, au mai spus aceştia. 
Reprezentanţii Universităţii din Manchester au anunţat, la rândul lor, că nu vor fi organizate decât cursuri online în următoarea perioadă. 

La începutul acestei săptămâni, reprezentanţii universităţii au mai spus că este absolut necesar să se comunice clar candidaţilor care aleg universitatea în ce fel vor participa la cursuri şi şi-a rezervat dreptul de a modifica taxele, chiar dacă lecţiile vor fi ţinute online. 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările