Articol publicitar

Universitatea Spiru Haret a introdus în România cea mai puternică platformă de E-learning din lume, încă din 2006

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spiru Haret

Dacă, până de curând, această pandemie părea o umbră îndepărtată, acum a devenit o realitate imediată, cu efecte asupra activităţii noastre de zi cu zi. Urmează câteva săptămâni cruciale pentru toată lumea. Din acest punct de vedere, studenţii şi cadrele didactice ale Universităţii Spiru Haret au şansa de a-şi putea desfăşura în bune condiţii activitatea educaţională.

Universitatea Spiru Haret foloseşte, încă din 2006, cea mai performantă platformă educaţională din lume. Liderul indisputabil în domeniul E-learning este platforma Blackboard, dezvoltată de cea mai puternică instituţie mondială, în domeniul serviciilor şi tehnologiei educaţionale, cu peste 100 de milioane de utilizatori globali.

Profesorii şi studenţii Universităţii Spiru Haret rămân în această perioadă conectaţi, iar procesul de învăţământ are asigurată continuitatea. “Deşi #StămAcasă, sunt bucuroasă că ne putem continua studiile şi putem participa la cursuri online. Studenţii au primit soluţiile necesare în cel mai scurt timp posibil — Platforma Blackboard, pusă la dispoziţie de către Universitatea Spiru Haret. Astfel putem continua să ne pregătim, să ne formăm şi să învăţam; cu ajutorul platformei Blackboard avem acces cu uşurintă la cursuri şi la teme. Sunt recunoscătoare pentru susţinerea universităţii şi a profesorilor care ne sunt alături şi abia aştept să ne revedem cu bine în sălile de curs!”, ne spune Cătălina Vişan, studentă în anul II la Facultatea de Litere Bucureşti din cadrul Universităţii Spiru Haret.

Spiru Haret

Cu o interfaţă prietenoasă şi uşor de utilizat, Blackboard permite derularea activităţii didactice, în baza logării cu contul personal. Studenţii au acces la cursuri şi materiale suport atât în format text cât şi sub formă de fişiere audio-video cu grafică atractivă, precum şi la informaţii privind orarul, programarea examenelor sau notele obţinute.

La nivel de evaluare, platforma Blackboard oferă posibilitatea testării şi monitorizării computerizate a activităţii fiecărui student. Astfel, studenţii au de rezolvat aplicaţii, de creat eseuri sau de parcurs grile de evaluare pe durata întregului semestru, existând inclusiv posibilitatea de a susţine examinarea finală cu ajutorul platformei.

În continuare ne dorim să oferim pieţei educaţionale româneşti o alternativă care să ofere utilizatorilor avantaje esenţiale: de la libertatea de a studia ”de oriunde”, acces la surse de informare infinit mai bogate, posibilitatea de a intra în dialog şi de a face schimb de idei cu studenţi sau colegi interesaţi de aceleaşi domenii de studii, dar aflaţi chiar şi în alte pӑrţi ale lumii.

Despre Universitatea Spiru Haret

La 19 ianuarie 1991 a luat fiinţă Fundaţia România de Mâine, instituţie social-umanistă de cultură, ştiinţă şi învăţământ cu caracter nonprofit, potrivit prevederilor Legii pentru persoanele juridice nr. 21/1924 şi, în cadrul acesteia, Universitatea Spiru Haret.

            • Peste 325.000 de români au absolvit Universitatea Spiru Haret

            • 3 din 4 absolvenţi USH sunt angajaţi în domeniul pe care l-au urmat pe perioada studiilor

            • 5 centre universitare proprii în Bucureşti, Braşov, Câmpulung Muscel, Constanţa şi Craiova

            • 14 facultăţi

            • 42 programe de studii universitare de Licenţă

            • 31 programe de Masterat

            • 45 programe postuniversitare de formare şi dezvoltare profesională continuă acreditate sau autorizate să funcţioneze în conformitate cu prevederile legale

            • 402 de cadre didactice ce deţin titluri universitare şi doctorate în domeniu.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite