articolul anterior articolul urmator

Valentin Popa taie şansa la educaţie pentru tineri. Studenţii ies în stradă

22
16 Apr 2018 06:13:20
Autor: Florinela Iosip
FOTO: Daniel Dancea
FOTO: Daniel Dancea

22 Comentarii

Victor Mirea
16.04.2018, 09:44:29

Studentii sunt manipulati, aici e razboiul mafiei universitare, iar Popa ajuns Don Corleone vrea sa instaureze propria Omerta. Cei mici sunt pagube colaterale, scopul e dirijirea milioanelor de euro din bugetul adunat de fraieri, ca sa aiba din ce sa se serveasca smecherii. Cu aceasta ocazie este in pericol si o zicala crestina, ca lumea incepe sa faca ce face Popa, nu ce zice Popa, ceea ce il enerveaza in primul rand pe el, caci concurenta la furt e mare in tara asta...

-4 (8 voturi)
Ionel Marcu
16.04.2018, 10:05:58

Sî si muti la facultati la Sușeava, acolo Popa a mărit numărul de locuri bugetate! Noroc că încă nu există Universitatea Teleorman!

0 (8 voturi)
Neagu Gicu
16.04.2018, 09:45:44

Pai e normal ca statul sa mai ciupeasca niste bani, doar trebuie sa plateasca pensiile si salariile bunicilor si parintilor studentilor, nu? De unde bani? Apropo sunt si facultati si universitati in Occident, mergeti acolo, taxa e de 10.000 dolari pe an. Spor ! Daca studentii se revolta, hahaha, mergeti si cereti socoteala celor care v-au facut, v-au dat nastere si au votat partidul, daca nu atunci mergeti in afara tarii, locuri in afara sunt destule daca aveti si banii. Cereti bani de la parintii si bunicii vostrii, sigur au dupa marile de salarii si pensii din pix.

+5 (7 voturi)
Oroban Andrei
16.04.2018, 10:05:32

Popa vine de la o universitate de Liga a III-a, mai buna, probabil, doar ca cea din Tiraspol, si vrea banuti pentru propria oficina psd-ista, ca, altminteri, prea curand nu mai pupa el locuri bugetate in plus. Gandirea lui e simpla si simplista: de ce sa se duca tinerii la universitati de stat care cat de cat mai conteaza in Europa si in lume, cand pot veni la universitatile psd-iste de care nu a auzit nimeni nici macar in Romania sau sa se inghesiuie la cele private infiintate tot de camarila PSD?! PSD-ul este promotorul Romaniei mediocre, iar acum, de cand vechea gasca a trecut pe tusa, chiar submediocre.

+4 (10 voturi)
dracon
16.04.2018, 10:54:08

Sa stiti dragi tineri ,ca Statul Roman s-a cam saturat sa suporte cheltuielile ptr invatamant asa cum sant ele , ptr a pregati doctori ,IT-isti, etc ptr strainatate ? Spunea un oarecare ,ca statul trebuie sa plateasca pensiile bunicilor , DA, PTR CA BUNICII ASTIA AU MUNCIT SI DIN MUNCA LOR S-AU CONSTRUIT SI FUNCTIONEAZA ACESTE LACASURI NUMITE UNIVERSITATI, ACESTIA PRIN MUNCA LOR SI O PARTE DIN BANII LOR AU CONSTRUIT LOCUINTELE IN CARE LOCUIESC MAJORITATEA ROMANILOR ,ASA CA NU-I MAI CONDAMNATI PE BUNICII VOSTRII CA PRIMESC PENSII ! Acesti pensionari nu cersesc ajutor social ,ci primesc dreptul lor ptr munca pe care au facut-o o viata si au contribuit ,care la randul lor au platit ptr pensionarii dinaintea lor ,asa ca mai usor cu drepturile si mai usor cu pianul pe scari !

-3 (5 voturi)