Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

10 ani de la moartea lui Alexander McQueen. Traumele care l-au împins spre sinucidere pe genialul designer

0
12 Feb 2020 14:08:56
Autor: OK! Magazine
Alexander McQueen
Alexander McQueen

11 februarie 2010 a fost ziua în care designerul britanic şi-a luat singur viaţa. Trupul său neînsufleţit a fost descoperit de menajeră în apartamentul lui din Londra. McQueen s-a spânzurat după ce a luat un cocktail de cocaină, somnifere şi tranchilizante şi a eşuat să se sinucidă tăindu-şi venele de la mâini. De ce asemenea sfârşit tragic şi violent?

Dispariţia prematură şi violentă a designerului de numai 40 de ani a şocat întreaga lume, sinuciderea lui McQueen fiind cu atât mai surprinzătoare cu cât succesul profesional de care se bucura creatorul de modă la vremea respectivă era incontestabil. Însă demonii cu care se lupta Alexander de ani în şir nu i-au dat pace până-n ultimul moment al vieţii lui…

McQueen a preferat întotdeauna să se exprime prin creaţiile sale şi nu să împărtăşească ce avea pe suflet nici măcar apropiaţilor. A făcut rareori mici excepţii, pomenind câtorva prieteni despre abuzul sexual prin care a trecut în copilărie. Se pare că Alexander a fost victima soţului surorii lui mai mari, care s-a apropiat nepermis de mult de copil în primii săi ani de viaţă, lăsând urme adânci în sufletul acestuia.

Citeşte continuarea aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările