Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

43 de ani de la moartea lui Elvis Presley. Cum a fost găsit Regele Rock 'n' Roll-ului fără suflare, în baia luxoasă a reşedinţei sale

0
13 Aug 2020 06:07:04
Autor: OK! Magazine

Avea doar 42 de ani când a fost găsit fără suflare în baia sa luxoasă din reşedinţa sa. Elvis Presley nu a avut parte de un sfârşit demn de un rege, pe patul de moarte, dimpotrivă, a sfârşit într-un mod neaşteptat, într-o postură mai puţin obişnuită!

Pe 17 august 1977 toate ziarele vremii anunţau că marele Elvis Presley a murit. Puţine informaţii se ştiau la vremea aceea despre modul în care regele şi-a dat ultima suflare, dar, de-a lungul anilor, au apărut o mulţime de ipoteze, mai ales că au fost efectuate şi mai multe autopsii asupra corpului artistului. Se pare că zecile de medicamente pe care le lua zilnic l-au condus către moarte.

Se ştie că ultimele luni din viaţa lui Elvis Presley nu au fost cele mai fericite. Regele nu mai încasa aşa de mulţi bani din vânzări, ba chiar publicul remarcase că acesta nu mai făcea faţă pe scenă. Era făcut gras, i se reproşa că uită versurile melodiilor.

Citeşte continuarea aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii