Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

5 întrebări pentru Oana Cuzino

0
28 Nov 2009 20:12:15
Autor: adevarul

Oana Cuzino (38 de ani) prezintă emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?“, difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 10.00, la Pro TV.

1 Românii au grijă de sănătatea lor?

Nu prea au grijă de sănătatea lor şi nici nu au un stil de viaţă sănătos, pentru că acesta include şi o atitudine pozitivă. La noi, oamenii sunt veşnic încruntaţi şi puşi pe harţă, ori suferinzi. 

2 Ai avut probleme cu slăbitul?

Nu, mie îmi place echilibrul şi mereu mi-am impus să nu las să treacă ziua până nu fac câte puţin din toate - puţină mişcare, puţină lectură, să scriu ceva, să gust ceva foarte bun şi să râd.

3 Care ar fi secretul tinereţii fără bătrâneţe?

Probabil că în plan teoretic oamenii de ştiinţă adevăraţi sunt destul de aproape de el. Ca simplu individ însă, neajutat de medicină, de ştiinţă, nu ai mari şanse să-ţi depăşeşti longevivii familiei. Dar cine ar vrea, până la urmă?

4 Care sunt problemele de sănătate care îi îngrijorează, în prezent, pe români?

Pe măsura adâncirii crizei financiare, oamenii se confruntă cu o serie de probleme specifice, precum lipsa unor alimente, a proteinelor de calitate, iar asta duce la obezitate şi la cronicizarea infecţiilor. În situaţii de criză se consumă mai mult alcool şi tutun. Mai mult, oamenii amână vizita la medic din lipsă de bani şi se tratează după ureche sau neglijează bolile.

5 De ce a dispărut rubrica „Slăbiţi, vă rog“?

„Poftiţi la slăbit“ a fost un concurs în cadrul emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?“ acum câţiva ani, care a dat rezultate incredibile în cazul anumitor persoane. Acum, emisiunea are o altă structură, un alt format, o altă abordare.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările