Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

În culisele copilăriei regale. Cum îl cresc Kate Middleton şi Prinţul William pe George: „Trebuie să trăiască într-un mediu normal“

0
19 Feb 2020 14:36:22
Autor: OK! Magazine
Prinţul George are 6 ani
Prinţul George are 6 ani

Vremurile tulburi pe care le trăiesc adulţii la Palat nu-i tulbură armonia acestui viitor rege. Primul născut al Ducilor de Cambridge se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieţii.

La urechile lui de copil sigur n-au ajuns toate ştirile neplăcute legate de plecarea unchiului şi a mătuşii lui în Canada. Sau, dacă au ajuns, suntem siguri că părinţii i-au împachetat această noutate în nişte nuanţe plăcute, mai potrivite pentru vârsta lui fragedă. Altfel, pentru Prinţul George, viaţa merge înainte, cu sau fără Prinţul Harry în preajma lui.

Până una alta, chiar dacă George este un viitor rege al Angliei, fiul cel mare al Prinţului William se comportă ca orice alt băieţel de şase ani. Aşa cum era de aşteptat, George se dă în vânt după sărbătorile de iarnă, iar Crăciunul pe care l-a petrecut alături de fraţii şi verii lui, pe domeniul regal de la Sandringham, a fost o feerie pentru el.

Citeşte continuarea aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii