Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Şerban Copoţ, liderul trupei Animal X, scrie a doua carte pentru copii: „Am idei pentru trei cărţi şi un scenariu de film“

0
9 Oct 2015 14:11:21
Autor: Bianca Dumitru
Şerban Copoţ lucrează la cea de-a doua carte pentru copii FOTO Antena 1
Şerban Copoţ lucrează la cea de-a doua carte pentru copii FOTO Antena 1

Cântăreţul Şerban Copoţ, liderul trupei Animal X, lucrează la cea de-a doua carte pentru copii, după ce, la finele anului trecut, a debutat cu volumul „Toi Patoi şi Moş Crăciun“.

„Am ajuns la o treime din cum cred că va arăta cartea la final. Am idei pentru trei cărţi şi un scenariu de film, dar încerc să o iau încet. Necesită foarte mult timp şi puţinul care îmi rămâne trebuie să-l împart cu cel mic. Tedi (fiul său – n.red.) are foarte mare grijă să nu cumva să iasă în dezavantaj“, a spus Şerban Copoţ.

Liderul trupei Animal X a debutat în postura de autor de cărţi pentru copii la finele anului trecut, când a lansat „Toi Patoi şi Moş Crăciun“.

Şerban Copoţ mai spune că pasiunea pentru scris a descoperit-o o o dată cu venirea pe lume a fiului său, Tedi: „Nu m-am «scremut», n-am făcut nici un curs, pur şi simplu am început să scriu ceea ce îmi imaginam eu că le-ar plăcea celor mici să citească sau să le fie citit“.

Deşi a încercat să scrie şi pe computer şi pe tabletă, Şerban preferă clasicul manuscris. „Mi se pare mult mai sterilă pagina de word faţă de cea de hârtie, şi parcă ai altă satisfacţie când pui mâna pe manuscris. Încă nu sunt hotărât, dar cred că o să mă reîntorc la caietele mele studenţeşti“, a conchis Şerban Copoţ.

Pe Şerban Copoţ, telespectatorii Antenei îl vor vedea sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 20.30, la show-ul „Te cunosc de undeva“, unde se va transforma în Laura Lavric.

Şerban Copoţ deghizat în Laura Lavric FOTO Antena 1

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii