Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Ştiai că tatăl primei-doamne a SUA a fost comunist? Lucruri necunoscute despre copilăria Melaniei Trump

5
31 May 2020 06:17:10
Autor: OK! Magazine

Acum este una dintre cele mai mediatizate femei din lume, însă începuturile ei în viaţă au fost cât se poate de modeste. Iată tot ceea ce nu ştiai despre primii ani de viaţă ai soţiei preşedintelui american, Donald Trump!

Provine dintr-o familie de muncitori

Melania Trump (cunoscută iniţial ca Melanija Knavs, după care numele s-a schimbat în Melania Knauss) a crescut în oraşul Sevnica din Slovenia. Mama ei lucra într-o fabrică, unde crea haine pentru copii, iar tatăl ei vindea piese auto pentru a-şi întreţine familia. Familia Knavs locuia într-un apartament dintr-un bloc comunist, unde foştii lor vecini şi-i aduc aminte ca nişte oameni ambiţioşi, muncitori şi… bine îmbrăcaţi.

Tatăl ei era comunist

Papa Knauss era un comunist activ în timpul copilăriei Melaniei, care a crescut sub dictatura lui Josip Broz Tito. Şi tocmai pentru că existau reguli stricte în acele vremuri şi religia nu era permisă în societate, Melania nu a fost botezată. Totuşi acesta nu a fost un dezavantaj atât de mare. De fapt, Viktor Knauss era atât de bine înşurubat în sistemul partidului comunist, încât familia lui a profitat de o grămadă de beneficii. 

Citeşte continuarea aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Cel Mare Scarambeu
31.05.2020, 10:43:20

Ca tatal Melaniei Trump a fost communist inca nu e sigur dar ca actualul sot este cel mai prost presedinte pe care l-a avut SUA este sigur.

+1 (3 voturi)
Tăunu
31.05.2020, 10:57:20

Felicitări Melania și, să nu uităm că Tito a fost ajutat de englezi cu armament în timpul războiului, așa a preluat puterea !

0 (2 voturi)
Aurel Paun
31.05.2020, 12:40:30

Dupa moartea lui Tito, Iugoslavia cu toate provinciile ei a devenit Stat comunist si in consecinta majoritatea celor care voiau sa realizeze ceva in viata trebuia sa devina comunist, exact ca in Romania. In Romania putea pleca cineva in Occident in interes de serviciu sau cu spectacole fara sa fie membru PCR??!!

0 (2 voturi)
Carmen Florea
31.05.2020, 17:37:00

... mai mult, nu numai comunist, dar si turnator, multpreainaltii sfintiti si fericiti nu erau comunisti, dar 'munceau' peste hotare si cate 15 ani precum preafaraonul turnator din deal cu toata cloaca de vrajitori bisnitari, care vindeau spovedania la secu'..., azi auriti, viata de nababi si cu ... pensii speciale...

Carmen Florea
31.05.2020, 17:44:03

... 'stiati ca?', de parca avea de ales intr-un sistem totalitar, cu un singur partid si hai sa ghicim la care partid a aderat la zecile de partide care 'existau'... ... sa fiti si voi in treaba, copiind paranghelii la capitolul 'Pepelea cu vaca pe casa' ...

Modifică Setările