Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

A apărut primul fiu secret al lui Prince: „Nu este o poveste nebunească şi nu caută cele 15 minute de faimă“

0
6 May 2016 13:34:18
Autor: Alexandra Cheroiu
Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, spune că mama sa ar fi avut o legătură cu cu artistul în anii '80 GOTO Getty Images
Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, spune că mama sa ar fi avut o legătură cu cu artistul în anii '80 GOTO Getty Images

Un bărbat care pretinde că ar fi fiul nelegitim al lui Prince a început procedurile legale de stabilire a paternităţii şi poate moşteni o parte din averea cântăreţului dacă afirmaţiile se dovedesc a fi adevărate.

Heir Hunters International, o firmă americană specializată în investigaţii genealogice, a confirmat că cercetează cazul unui bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Vestul Mijlociu al Statelor Unite, a cărui mamă, potrivit declaraţiilor sale, a avut o relaţie cu Prince în anii ’80, motiv pentru care cazul este destul de serios. 
 
John Hilbert şi Shar Mansukhani, de la Heir Hunters Internaţional, au dezvăluit pentru Radar Online că, în urma morţii artistului, au fost invadaţi de apeluri şi e-mailuri de la oameni care pretind că sunt înrudiţi cu starul pop, însă cazul mai sus menţionat este cel care prezintă cea mai mare credibilitate. Membrii organizaţiei au spus că, pentru moment, bărbatul vrea să stea departe de acţiunile în instanţă, până când vor fi efectuate mai multe cercetări care să dovedească afirmaţiile.
 
„Felul în care am făcut legăturile a fost complet diferit de ceea ce am mai văzut. Nu era o poveste nebunească şi chiar începea să capete sens. El nu era în căutarea celor 15 minute de celebritate şi pune preţ pe viaţa privată. Nu doreşte să intenteze un proces până când nu este sigur că procedura este definitivată şi că va fi recunoscut“, a declarat John Hilbert. „Nu este nebun, este o persoană agreabilă. Nu este genul înnebunit după celebritate sau după faimă. Chiar deloc“, a completat Shar Mansukhani.
 
Cei doi membri ai organizaţiei au povestit că bărbatul de 30 de ani a avut o atitudine diferită de cea a majorităţii, fiind unul din cazurile rare în care au fost întrebaţi care este procedura pe care trebuie s-o urmeze pentru a doveni că este fiul lui Prince.
 
Cu toate acestea, este o cale lungă până se va dovedi dacă bărbatul este sau nu fiul starului american. Organizaţia Heir Hunters va efectua mai multe investigaţii şi estimează că va avea un răspuns în termen de 90-120 de zile.
 
Prince a murit în data de 21 aprilie, la vârsta de 57 de ani, fără să lase în urmă un testament şi fără urmaşi legali. În această situaţie, averea estimată la 300 de milioane de dolari ar trebui să fie împărţită între rudele apropiate ale acestuia, respectiv cei şase fraţi de sânge şi vitregi.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii