Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

A murit Aron Eisenberg, Nog din „Star Trek“, la vârsta de 50 de ani. Mesajul transmis de soţia actorului

0
23 Sep 2019 17:03:53
Autor: Andreea Neblea
Aron Eisenberg FOTO IMDb
Aron Eisenberg FOTO IMDb

Actorul Aron Eisenberg, cunoscut pentru rolul lui Nog din seria „Star Trek: Deep Space Nine“, a murit sâmbătă, 21 septembrie, la vârsta de 50 de ani.

Aron Eisenberg a murit sâmbătă, 21 septembrie, potrivit Variety.
 
Cauza morţii nu a fost dezvăluită, dar actorul s-a confruntat pe parcursul vieţii cu mai multe probleme de sănătate, născându-se cu un singur rinichi. Actorul a fost nevoit să treacă de două ori prin operaţii de transplant, scrie Mediafax.
 
Soţia lui, Malissa Longo, a confirmat decesul actorului printr-o postare pe Facebook: „Vă anunţ cu regret şi cu tristeţe că soţul şi cel mai bun prieten al meu, Aron Eisenberg, a trecut în nefiinţă astăzi. Şi-a trăit viaţa cu integritate şi în adevăr. Şi-a trăit viaţa cu pasiune, cu vigoare. Era precum o gură de aer proaspăt, pentru că am ştiut că întotdeauna voi afla adevărul de la el, chiar şi atunci când acesta era neplăcut. M-a făcut să îmi doresc să fiu cea mai bună versiune a mea, pentru că şi el încerca asta din greu. Dorinţa lui neobosită de a învăţa a fost şi este o inspiraţie“.
 
Malissa şi Eisenberg s-au căsătorit în decembrie 2018, mariajul lor durând nouă luni.
 
„Chiar dacă, pe hârtie, mariajul nostru a avut o durată scurtă, inimile noastre au fost căsătorite pentru mult mai mult timp. Voi fi mereu recunoscătoare pentru timpul pe care l-am petrecut împreună. Cinci ani s-au simţit ca o viaţă întreagă, în cel mai bun mod posibil“, a adăugat femeia.
 
Aron Eisenberg, în „Star Trek“ FOTO IMDb
 
Actorul are doi copii: pe Christopher, în vârstă de 20 de ani, şi pe Nicholas, de 22 de ani.
 
Aron Eisenberg a apărut în producţii ca „Amityville IV: The Evil Escapes“ (1989) şi „Minunata lume nouă/Brave New World“ (1998).
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările