Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

A murit Cornel Galeş, soţul regretatei Ileana Ciuculete. Bărbatul se afla în Spania şi a fost implicat într-un accident de maşină

9
1 Dec 2019 19:13:50
Autor: George-Andrei Cristescu
Cornel Galeş a murit într-un accident de maşină în Spania Foto Click.ro
Cornel Galeş a murit într-un accident de maşină în Spania Foto Click.ro

Cornel Galeş, văduvul cântăreţei de muzică populară Ileana Ciuculete, a murit duminică într-un accident de maşină în Spania.

Potrivit Click.ro, rudele victimei au anunţat decesul pe reţelele de socializare. 
 
Naşa de cununie a bărbatului este cea care a confirmat informaţia. Accidentul de maşină s-ar fi petrecut în Spania. „Am primit telefon de la un agent de circulaţie din Spania că Cornel Galeş a avut un accident şi e mort“, a spus naşa lui Cornel Galeş într-un comentariu pe Facebook. De asemenea, pe pagina personală de Facebook a lui Cornel Galeş apar mai multe mesaje de condoleanţe din partea rudelor şi a cunoscuţilor.
 

Decesul lui Cornel Galeş, confirmat de actuala iubită

Iubita lui Galeş, Viviana, a făcut, la rândul său, câteva declaraţii în acest sens: „Nu ştiu foarte multe. M-a contactat Doina, cea care i-a fost naşă lui Cornel, şi mi-a spus că s-ar fi întâmplat o tragedie. Am aflat, sunt disperată că nu reuşesc să dau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc. Voi pleca mâine de dimineaţă, deja am rezolvat, şi voi afla ce s-a întâmplat. Sper să fie doar un zvon fals, dar nu reuşesc să dau nici de el, nici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri. Sper, totuşi, să nu fie adevărat, iar Cornel să nu fi avut acel accident de circulaţie în Spania“, a declarat Viviana, care, în cele din urmă, a confirmat decesul. 
 
În urmă cu un an, Cornel Galeş şi-a vândut proprietăţile din România şi a decis să plece, alături de iubita sa, în Spania.
 
Cornel Galeş a fost soţul Ilenei Ciuculete, cântăreaţă de muzică populară care a murit în 2017, la vârsta de 59 de ani.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

9 Comentarii

gigione deladolj
1.12.2019, 19:27:31

Pai a plecat cu banii guristei. La chemat aia sa regleze socotelile.

+1 (3 voturi)
gigione deladolj
1.12.2019, 19:28:14

L-@

0 (2 voturi)
foarte atent
1.12.2019, 20:22:46

gargara...tipul de aia a si plecat ...sa dispara si sa ramana cu banii !! acum fiii cantaretei mai iau praful de pe toba! ala e pe undeva prin Costa Rica la un sheptic cu coana Bica !! pe dezbracate, ca el n-are atatia bani ca ea !! se vede ca nu e o proba directa, doar vorbe si vorbe !! facatura !!

ivanhoe zoom
2.12.2019, 01:53:53

Agentul de circulatie din Spania a sunat? Pai de unde stia nr? Bine, i-a luat tel mortului si a inceput sa caute in el?

Stefan din Nord
2.12.2019, 08:27:34

Hei ,autorule de articol Ai plecat pe fenta si ai luat de buna declaratia hartistei ca are 59 de ani In realitate avea 64 de ani si 6 luni Nu voia sa recunoasca ca-i baba cu acte in regula .

+1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (9)