Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Actorul care a dovedit că un imigrant din Chile poate face carieră la Hollywood! Viaţa neştiută a lui Pedro Pascal

0
24 Jan 2021 06:07:01
Autor: OK! Magazine
Pedro Pascal
Pedro Pascal

Fiul unor refugiaţi din Chile şi-a alcătuit o carieră cinematografică surprinzătoare: de la rolul din Narcos a trecut la cel din The Mandalorian, în care nu-i vedem chipul. Iată povestea lui Pedro Pascal.

Serialul Disney îl plasează pe Pascal în rolul principal, într-o armură şi cu o mască metalică din spatele căreia îi auzim doar vocea. Dar deşi nu îşi arată chipul, acest rol i-a crescut şi mai mult popularitatea. Şi asta fiindcă vorbim de ceea ce creatorii Jon Favreau şi Disney numesc space western, care face parte din franciza Star Wars - acţiunea se petrece la 5 ani după Return of the Jedi (1983), ceea ce înseamnă că serialul a avut din start o uriaşă audienţă asigurată de fanii Star Wars. Călătoria lui Pedro din Chile până aici devine, astfel, de-a dreptul de domeniul SF-ului.

Părinţii lui, Veronica Pascal, de profesie psiholog pediatru, şi Jose Balmaceda, de profesie doctor de fertilitate, şi-au riscat viaţa lucrând pentru opoziţie în timpul dictaturii generalului Augusto Pinochet în timp ce locuiau în Santiago. Şi au ajuns să fie nevoiţi să fugă din Chile pe când Pedro avea doar 9 luni, pentru a nu fi ucişi.

Citeşte continuarea aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările