Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Actriţa mexicană Kate del Castillo a declarat că doarme „cu un pistol“ după scandalul El Chapo

0
20 Nov 2020 13:54:52
Autor: Lizeta Oprea
Actriţa Kate del Castillo
Actriţa Kate del Castillo

După izbucnirea scandalului care i-a legat numele de traficantul de droguri Joaquín„El Chapo“, actriţa a declarant că doarme „cu un pistol“ lângă ea.

Kate del Castillo a dezvăluit că doarme cu un pistol lângă ea într-un episod al emisiunii difuzate pe Facebook Watch, „Red Table: The Estefans", în care Gloria, Emily şi Lili Estefan discută de la locuinţa lor cu diferiţi invitaţi.

În cadrul programului, actriţa mexicană a vorbit cu celebra cântăreaţă Gloria Estefan despre „poziţia sa vulnerabilă" şi despre episoadele complicate din viaţa sa şi a apropiaţilor săi după scandalul El Chapo.

Kate, care este prietenă bună cu Gloria şi cu soţul ei, producătorul şi omul de afaceri Emilio Estefa, şi are o relaţie de mulţi ani cu Lili Estefan, gazda emisiunii de ştiri şi evenimente latino „El Gordo y la Flaca", a oferit detalii necunoscute despre consecinţele schimbului de scrisori şi vizitei pe care i-a făcut-o lui Guzman în 2015, care pe atunci era căutat de poliţie, scrie Agerpres.ro

Actriţa a dat zeci de interviuri pe această temă şi a realizat chiar şi un documentar pentru Netflix, „Cum l-am cunoscut pe El Chapo", însă până acum nu a detaliat stresul psihologic cauzat de relaţia sa cu temutul traficant de droguri.

„Încă nu l-am depăşit", a recunoscut Del Castillo, cu vocea întretăiată şi luptând pentru a nu izbucni în lacrimi. Ea nu s-a referit însă la spaima pe care a trăit-o când l-a cunoscut pe Guzmán, ci la persecuţiile suferite, potrivit ei, după ce guvernul mexican a dat ordin pentru capturarea acestuia.

După ce autorităţile au anunţat că l-au prins pe traficantul de droguri, graţie conexiunii sale cu Kate Del Castillo, actriţa a început să se teamă pentru viaţa ei şi a familiei sale şi a fost chiar nevoită să-şi părăsească locuinţa.

„Toată lumea ştie unde locuieşti", i s-a spus. Atunci ea a cumpărat o armă de foc în cazul în care ar avea nevoie de protecţie.

Del Castillo a povestit că lupta în justiţie cu autorităţile mexicane pentru această informaţie i-a consumat toate economiile şi banii pe care i-a primit după cele două sezoane ale serialului "Ingobernable", difuzat de Netflix, pentru documentarul despre El Chapo şi ce de-al doilea sezon al serialului "La Reina del Sur", care a fost transmis anul trecut de postul Telemundo. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările