Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Adelina Pestriţu, primul pictorial de familie în noua casă: „Viaţa e despre ceea ce iubeşti, nu despre bani“

0
22 Oct 2020 12:57:13
Autor: OK! Magazine
Adelina Pestriţu locuieşte acum cu soţul şi fiica într-o altă casă.
Adelina Pestriţu locuieşte acum cu soţul şi fiica într-o altă casă.

Ultimul an a fost ca un carusel pentru ei, din care au „coborât“, recent, odată cu mutarea în noua casă, în care ne-au primit în premieră.

Cei care o urmăresc pe Adelina pe reţelele sociale ştiu deja că s-a mutat într-un nou cămin în care fiecare colţ are o poveste şi care reprezintă casa visurilor lor. Şi cine-şi imaginează că amenajarea este floare la ureche atunci când ai posibilităţi financiare, se înşală, căci, după cum veţi afla citind acest interviu, planul de acasă nu s-a potrivit cu cel... de pe şantier.

Perioada nefericită în care au stat separaţi unii de alţii din cauza infectării cu Covid a Adelinei i-a făcut să preţuiască şi mai mult ce au. Căci au o familie frumoasă, care-şi continuă viaţa armonioasă sub alt acoperiş, mai modern şi mai încăpător, căci aşteaptă ca barza să-i surprindă din nou.

Au trecut câteva luni de când aţi început amenajarea noii case. Ce a stat la baza deciziei de a vă muta într-un nou cămin?

Adelina: Întotdeuna am tins către evoluţie pe toate planurile, iar venirea micuţei noastre pe lume a fost o nouă provocare. Nevoia de mai mult spaţiu ne-a făcut să recurgem la această schimbare. Unul dintre planurile importante de viitor este ca familia noastră să se mărească şi să-i facem Zenaidei un frăţior sau o surioară. Legat de acest aspect, speculaţii sunt de tot felul în presă.

Citeşte mai multe aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările