Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Adelina Pestriţu: „Nu ştim dacă e momentul potivit pentru a-i face un frăţior lui Zeny. Se pare că o să ne facem luna de miere la bătrâneţe“

1
3 Apr 2020 15:14:31
Autor: OK! Magazine
Adelina Pestriţu îşi găseşte liniştea în familie ( Foto: arhivă personală)
Adelina Pestriţu îşi găseşte liniştea în familie ( Foto: arhivă personală)

Pentru Adelina, haosul a început cu mult înainte ca starea de urgenţă să fie decretată la noi. După o vizită la Milano au urmat cinci săptămâni de izolare, anularea unei călătorii în SUA şi reevaluarea afacerilor pe care le are şi a întregii vieţi.

Tu ai prins prematur, să spunem aşa, pandemia, când te aflai la Milano la invitaţia lui Philipp Plein. Cum a fost atunci, cum se comporta lumea, cum a început nebunia acolo?

Abia după ce am aterizat în Italia, a început toată nebunia. A fost ca un şoc viteza cu care creştea numărul cazurilor de oameni purtători de acest virus care ne-a dat viaţă peste cap tuturor de pe Planetă. Ne-am speriat şi ne-am luat toate măsurile de precauţie. Am stat numai în hotel până la începerea show-ului de modă şi după am plecat de tot din Milano. În Italia am stat mai puţin de 24h, asta pentru că am fost nevoiţi să mergem la Nisa pentru o întâlnire de afaceri pe care soţul meu o avea acolo. Am ajuns în siguranţă acasă. 

Citeşte mai multe aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Aurelu Flogea
3.04.2020, 15:30:35

Nu stiu daca e momentul sa citim despre asta prin ziare. Putea sa ramina uitata sau pomenita prin click doar.