Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Adi Despot, după reacţiile privind condamnarea lui Dragnea: „Consumul excesiv de politică ne transformă în animale“

55
28 May 2019 18:12:48
Autor: Alexandra Constanda
Adi Despot FOTO Pro TV
Adi Despot FOTO Pro TV

Cântăreţul Adrian Despot consideră că un „consum excesiv de politică ne transformă în animale“ şi îi îndeamnă pe români să nu se bucure de tragedia altuia, făcând referire la condamnarea lui Liviu Dragnea: „Puneţi fiara la somn şi gândiţi-vă cum să fiţi mai buni unii cu ceilalţi, nu la ce săpun au la Rahova“.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat pe 27 mai la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul „Angajări fictive la Protecţia Copilului Teleorman“. 

Sentinţa a fost primită cu entuziasm de o parte a societăţii şi chiar a fost sărbătorită de câteva sute de oameni în Piaţa Victoriei.

Cu riscul de a fi împotriva curentului, după cum însuşi a mărturisit într-o manieră... plastică, solistul trupei Viţa de Vie, Adi Despot, a comentat o parte din reacţiile apărute după condamnarea lui Dragnea, precizând că „omul şi-a primit pedeapsa, now step away from the body (expresie tradusă prin „acum îndepărtaţi-vă de cadavru“ – n.red.)“. 

De asemenea, cântăreţul spune că politica îi face pe oameni să devină animale, să se urască şi să-şi dorească răzbunare şi chiar moarte. Despot a subliniat însă că în niciun caz nu sugerează ca românii să nu fie cu ochii pe liderii politici şi să nu-i taxeze când greşesc şi spune că mesajul său ar putea fi interpretat mai degrabă ca un apel la decenţă. 

„Ştiţi cum e când nu mai poţi să te ţii şi trebuie s-o faci? Ei bine, în situaţia asta sunt eu acum. Şi am s-o fac, chiar dacă împotriva vântului. Dragilor, consumul excesiv de politică ne transformă în animale. Ajungem să ne urâm între noi, să vrem sânge, răzbunare şi chiar moarte. Evoluţia noastră stă în trecerea de la regnul animal la cel spiritual. Nu hrăniţi fiara din voi, n-o activaţi. Nu vă bucuraţi de tragedia altuia. Puneţi fiara la somn şi gândiţi-vă cum să fiţi mai buni unii cu ceilalţi, nu la ce săpun au la Rahova. Omul şi-a primit pedeapsa, now step away from the body. Hai sus, la lumină! Am terminat, trag fermoarul“, a scris Adi Despot pe Facebook, mesajul fiind însoţit de piesa „Somn uşor“. 

După ce instanţa a anunţat sentinţa lui Dragnea, Adi Despot a scris simplu: „.exe“.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

55 Comentarii

GicaContra
28.05.2019, 18:41:02

Corect.

+1 (7 voturi)
Leon Gorki
28.05.2019, 19:25:32

Suntem un popor CRUD. Suntem un popor de oameni care se urasc intre ei. Asa am fost tot timpul daca privim in istorie. Ne-am tradat unii pe altii....Ne-am omorat conducatorii. Ne place sa ne facem rau unii altora. Imi aduc aminte de decembrie 1989. Un popor de zebzeci manca sorici de porc, bea tuica fiarta si privea revolutia la televizor. Dupa imaginile cu Ceausescu mort a fost un DELIR !!!!!! S-au bucurat, au scandat, au tipat, au scuipat tablourile, au urinat pe tablouri.......!!!

-5 (9 voturi)
Leon Gorki
28.05.2019, 19:27:32

Doua lucruri caracterizeaza poporul roman:1- sa moara capra vecinului, sau chiar vecinul .si 2- lasa ca merge si asa !!!!!!!!!!!!!!

-3 (11 voturi)
Leon Gorki
28.05.2019, 19:31:21

Cine a inteles psihologia poporului roman a stiut sa-l conduca si sa-l foloseasca. URA !!!!!!!!!! PAINE SI CIRC...!!!!! Un personaj sinistru ORIBIL din istoria poporului roman SAUL BRUCKNER, ( SILVIU BRUCAN ) a fost un excelent cunoscator al romanilor: STUPID PEOPLE !!!!!!!!!!!!!!

-2 (10 voturi)
Alexandru Preda
28.05.2019, 19:31:44

Corect Adi Despot. Asta încercam mai mulți sa le spunem, dar doar daca o personalitate le spune, snobi cum sunt ei, este posibil măcar sa reflecteze, atâta cât le permite conștiința.

-1 (7 voturi)

Vezi toate comentariile (55)

Modifică Setările