Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Adriana Trandafir: „La maturitate am lucrat ca să îmi fac o casă şi acum muncesc ca să plătesc ratele“

2
11 Sep 2019 15:24:48
Autor: OK! Magazine
Adriana Trandafir, alături de Marian Râlea
Adriana Trandafir, alături de Marian Râlea

Ţi-ar putea povesti o viaţă despre încercările prin care destinul a trecut-o, dar s-a resemnat în viaţa fiecărui drum, a învăţat ceva din fiecare trăire. Dincolo de scenă, viaţa ei se compune dintr-un şir de sacrificii.

Nu a reuşit să îşi ia o casă decât acum, când îi vine greu să se mai bucure, nu şi-a strâns suficient copiii la piept, nu şi-a mângâiat părinţii cu o vorbă sau cu o faptă, iar asta pentru că s-a dedicat jocului actoricesc, aplauzelor timide, ele i-au fost răsplată şi alinare.
 
„Când spun cel mare sacrificiu mă gândesc că de câte ori au nevoie părinţii nu eşti lângă ei, de câte ori mor nu eşti lângă ei, de câte ori au copiii nevoie de tine nu poţi să îi ţii în braţe, pentru că ai spectacol. Niciodată nu am apucat să îmi serbez ziua, niciodată nu am avut un Revelion sau nu am mers într-un concediu, să zic că nu am nimic de făcut sau astăzi nu fac nimic. Tot timpul avem ceva de învăţat, mă gândesc la studenţi, la cărţile pe care le scriu, la doctorat“, mărturiseşte Adriana Trandafir pentru Ok!
 
Citeşte mai departe aici.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Smeritu Pahomie
12.09.2019, 01:24:11

Iata o Artista implinita si cu mult umor ! Cel mai tare a fost in "patimile lui IISUS" in regia lui Mel Gibson. Sa ne traiesti Maestra !

Smeritu Pahomie
12.09.2019, 01:28:00

..scuzele de rogoare....ca te-am pus alaturi de Maia Morgenstern...ambele sunteti foarte indragite.