Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Alec Baldwin cere retragerea unei plângeri care îl vizează ca urmare a accidentului mortal de pe platourile de filmare de la „Rust”

0
26 Jan 2022 14:14:59
Autor: News.ro
FOTO Getty Images
FOTO Getty Images

Alec Baldwin s-a asociat cu producătorii westernului „Rust” pentru a cere săptămâna aceasta respingerea plângerii depusă de Mamie Mitchell, scenarista filmului ale cărui filmări au fost întrerupte după moartea directoarei de imaginea Halyna Hutchins, în octombrie anul trecut.

Mitchell a anunţat în noiembrie că vrea să îl dea în judecată pe Alec Baldwin, pe asistentul de regie Dave Halls şi pe alţi membri ai echipei de filmare, scrie AFP. 
 
„Dl. Baldwin a ales să joace „ruleta rusească” atunci când a tras cu arma sa fără să verifice şi fără ca armurierul să o verifice în prezenţa sa”, a acuzat Gloria Allred, avocata lui Mamie Mitchell. „Comportamentul său şi cel al producătorilor de la „Rust” a fost iresponsabil”, a mai spus ea. 
 
„Această armă nu ar fi trebuit să fie niciodată descărcată”, a continuat avocata, „scenariul nu prevedea ca o armă să fie descărcată atunci”. 
 
Aşa cum se arată în plângere, scenariul prevedea doar un plan strâns cu Alec Baldwin pe cale să scoată pistolul din toc. 
 
Nu a fost făcută nicio arestare până în prezent în acest caz, dar urmăriri penale nu sunt excluse în cazul în care vor fi stabilite responsabilităţi, au subliniat la puţin timp după dramă ofiţerii şi procuroarea din Santa Fe. 
 
Într-un interviu pentru postul ABC, Alec Baldwin a declarat că nu se simte vinovat, nici chiar „responsabil” de moartea Halynei Hutchins.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările