Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Amantele preşedinţilor francezi: secretele erotice ale Palatului Elysee. „Trebuia să baţi de trei ori pe la uşile din Elysee, ca să nu întrerupi pe cineva într-o poziţie compromiţătoare!”

2
23 Feb 2021 14:31:22
Autor: OK! Magazine
Preşedintele Jaques Chiriac avea numeroase aventuri (Foto: Getty Images)
Preşedintele Jaques Chiriac avea numeroase aventuri (Foto: Getty Images)

Ce secrete ascunde palatul prezidenţial francez? "În trecut, era aproape o marcă a prestigiului ca un om ce deţinea puterea, precum preşedintele, să aibă o amantă", comentează Jean Garrigues, istoricul francez care a şi publicat o carte despre trecutul scandalos al Palatului Elysee

"Comportamentul preşedinţilor francezi era precum cel al unui monarh. Azi, acest tip de comportament care tratează femeile precum obiecte nu mai este atât de larg acceptat în societate. Avem mişcarea #metoo. Nu mai tolerăm subjugarea femeilor. Istoria erotică a Palatului Elysee ne arată evoluţia societăţii", spune acelaşi Jean Garrigues, care sprijină şi relatările despre atmosfera mult mai sobră ce domneşte acum la Elysee, în timpul lui Emmanuel Macron. Savuroasă este şi dezvăluirea unui majordom care a lucrează de 40 de ani la Elysee: "Acum ne plictisim de moarte aici. Nimeni nu mai face dragoste. Înainte, trebuia să baţi de două-trei ori la pe la uşile din Elysee ca să nu dai peste cineva într-o poziţie compromiţătoare!", a declarat acesta pentru Le Figaro. 

Citeşte mai multe aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

BYBY BYBYKU
23.02.2021, 15:22:17

pey daca la Elysee si White House era cuplaray in Cotrococeni ce o fi fost si cand se va publica secretul de stat in pozitii deochiate.

0 (2 voturi)
LeShawn Zevescu
24.02.2021, 03:57:36

Pai, si la noi, doctorita Alexandra si Elena. Emil a adus si el una, dar s-a asezat Zoe din greseala pe ea si aia a fost

+1 (1 vot)
Modifică Setările