Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Amy Schumer a dezvăluit că soţul ei suferă de o formă de autism. Mesajul emoţionant transmis de comediantă

5
19 Mar 2019 17:20:13
Autor: Adelina Mărăcine
Amy Schumer şi Chris Fischer FOTO Getty Images
Amy Schumer şi Chris Fischer FOTO Getty Images

Actriţa şi comedianta americană Amy Schumer (37 de ani) a dezvăluit că soţul ei, Chris Fischer (39 de ani), suferă de o formă de autism.

Amy Schumer a dezvăluit, în cadrul show-ului de stand-up comedy „Amy Schumer: Growing“, ce va fi difuzat pe 19 martie pe Netflix, că soţul ei suferă de sindromul Asperger, o tulburare comportamentală din spectrul autistic, potrivit People. 
 
„Creierul soţului meu este diferit de al meu şi am ştiut asta încă de la început. Soţul meu a fost diagnosticat cu sindromul Asperger, din spectrul autistic. Au existat semne timpurii. Şi odată ce a fost diagnosticat, mi s-a părut amuzant faptul că m-am îndrăgostit nebuneşte de el tocmai datorită acelor caracteristici ale sindromului. Acesta este adevărul“, a declarat comedianta. 
 
„E foarte realist. Nu-i pasă de normele sociale sau de aşteptările altora cu privire la ce ar trebui să spună şi să facă. Dacă îl întreb «Arăt ca dracu’ în rochia asta?» el îmi va răspunde «Da, ai alte haine, de ce nu le porţi pe acelea?»“, a continuat Amy. 
 
Sindromul Asperger se caracterizează prin comportament repetitiv care afectează capacitatea de a comunica. S-a estimat că în 2015, la nivel global, sindromul Asperger afecta 37,2 milioane de oameni, cu precădere bărbaţi. Cauzele exacte ale sindromului Asperger nu sunt încă ştiută, dar cauza cea mai probabilă este de natură ereditară, genetică. 
 
 
Într-un mesaj postat pe Instagram, actriţa, care este însărcinată, a ţinut să-i mulţumească soţului ei pentru tot sprijinul şi a vorbit despre căsnicia lor: „Îi mulţumesc soţului meu Chris pentru tot sprijinul din această perioadă. Puterea şi dorinţa lui de a fi deschis faţă de lume cu privire la propria persoană, dar şi la căsnicia noastră reprezintă un act de curaj şi de iubire. Mă face să râd mai mult decât oricine şi sunt mai mult decât recunoscătoare să am un aşa prieten şi partener de viaţă. Sunt uimită, nu credeam că o asemenea iubire există pentru mine. Abia aştept să ne petrecem tot restul vieţii împreună, alături de familia noastră în creştere“.  
 
Amy Schumer este un autor de succes, a scris scenariul şi a jucat în filmul din 2015 „Trainwreck“ şi este o vedetă vocală în politică, fiind arestată în timpul manifestărilor faţă de numirea judecătorului Brett Kavanaugh la Curtea Supremă la începutul lunii. 
 
Schumer s-a căsătorit în 2018 cu renumitul chef Chris Fischer (39 de ani), iar în luna octombrie comedianta a anunţat că este însărcinată.  
 
Amy Schumer şi soţul ei, Chris Fischer FOTO Getty Images

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Herr Hoher
19.03.2019, 18:28:11

Nu este decat o purcea obeza care in tinerete a fost XXX si care acuma s-a reprofilat pe comedie pentru retardati. Nu stie cum sa se mai bage singura in seama.

+3 (3 voturi)
jj jj
19.03.2019, 20:08:51

Na, ca mi-ai luat vorba din gura :)) Retardatzisme tipice pentru whorrywood.

+2 (2 voturi)
jj jj
19.03.2019, 20:09:24

Altfel spus: vaca libarda cu retardatul, perfect match!

+2 (2 voturi)
jj jj
19.03.2019, 19:58:12

Comentariu considerat abuziv.

stefan andrei
19.03.2019, 22:08:18

el sufera de autism, iar grasuna de cretinism si ''leftardism'', sau leftardioza, se potrivesc perfect. Draga, imi sta bine cu rochia asta, nu prea si oricum puti a proasta.