Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Ana Baniciu, despre presiunea de a avea un tată celebru: „Am o responsabilitate foarte mare. Eu nu aş putea să pozez niciodată în Playboy“

7
29 Jun 2020 16:15:52
Autor: Adelina Mărăcine
Mircea Baniciu şi Ana Baniciu FOTO radiozu.ro
Mircea Baniciu şi Ana Baniciu FOTO radiozu.ro

Ana Baniciu (27 de ani), fiica artistului Mircea Baniciu (70 de ani), a vorbit într-un interviu pentru Libertatea despre presiunea de a avea un tată celebru, implicit despre responsabilitatea de „a nu-l face râs“ pe acesta.

Crescută în umbra faimei tatălui său, Ana Baniciu şi-a dorit să-i calce pe urme din punct de vedere artistic tatălui ei, însă a trăit mereu cu spaima că nu va scăpa de titulatura „fata lui Baniciu“, mărturiseşte tânăra artistă într-un interviu pentru Libertatea. 
 
Chiar dacă a cunoscut singură succesul, mai întâi cu trupa Lala Band, apoi cu o carieră solo, cu apariţiile în filme şi pe micul ecran, Ana crede că, în continuare, lumea abia aşteaptă să facă un pas greşit pentru a-i asocia acţiunile cu imaginea tatălui său.
 
„M-a deranjat şi cred că mă mai deranjează faptul că, în perioada în care am avut tot felul de apariţii în presă, eram fata lui Mircea Baniciu şi când eşti fata lui Mircea Baniciu, este evident că ai un bagaj destul de important în spate. E vorba de o carieră de 50 de ani a tatălui meu, pe care nu vreau să o batjocoresc în niciun fel. Atunci miza e mai mare. Dar evident că nimeni nu se gândeşte la asta. Eu aş fi preferat să se spună lucruri despre Ana şi atât, decât despre fiica lui Mircea Baniciu. Când apare şi numele tatălui meu, nu mă joc, pentru că e muncă de foarte mulţi ani“, a declarat tânăra. 
 
„Tata, în schimb, se amuză, i se pare foarte amuzant când mai apare ceva. Nu se supără. Dar nici nu am făcut nişte lucruri atât de grave încât să-i dezamăgesc“, a continuat Ana Baniciu. 
 
Artista a declarat că, de pildă, având „responsabilitatea numelui“, n-ar putea poza în revista Playboy, nici dacă şi-ar dori acest lucru. 

„Purtând numele de Baniciu, am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aş putea să pozez niciodată în Playboy. Nu că mi-aş dori, dar zic aşa ca idee. Dar dacă mi-aş dori să pozez într-o revistă de genul, deşucheată, nu aş putea pentru că ar fi un mare haos şi ar fi numele tatălui meu în joc. Exagerez acum, dar asta se întâmplă în general. Nu pot să fac lucruri wow, trebuie să am mereu responsabilitatea asta pe umeri şi să fiu conştientă că totuşi îl pot face de râs“, a mai spus Ana Baniciu pentru sursa citată. 
 
 
Ana Baniciu s-a născut la 28 ianuarie 1993. A studiat la Colegiul German, apoi la SNSPA, potrivit biografiei postate pe pagina de facebook a Anei - https://www.facebook.com/baniciu.ana.
 
A început să studieze pianul când era copil, după ce a primit instrumentul de la tatăl ei. A intrat, când era adolescentă, în LaLa Band, apoi a jucat în serialul „Pariu cu viaţa“ (2011) şi în „O nouă viaţă“ (2014) şi „Generaţia LaLa: de la serial la fenomen“ (2012), precizează site-ul imdb.com. 
 
A apărut în show-urile „Asia Express“, „Te cunosc de undeva“, şi pe coloana sonoră a filmului „Faci sau taci“, în regia lui Iura Luncaşu.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

Adrian Foangǎ
29.06.2020, 16:31:40

Playboy-ul e desuet, draga Ana. Acum, daca vrei, faci videochat sau Insta. Eu as vrea sa vad...

+2 (2 voturi)
Gigi_ Kent_
29.06.2020, 17:16:55

Nu poate sa pozeze in Playboy acum ???? Eeee, cum e posibil asa ceva ??????? Pai nici o problema , pozezi dupa ce el nu mai e, nu? Problem solved. LOL

Utilizator Adevărul
29.06.2020, 18:18:58

Comentariu considerat abuziv.

Olteanu Dan
29.06.2020, 18:33:21

Bravo ei! responsabilitate si bunul simt sunt flori rare.

ivanhoe zoom
30.06.2020, 01:39:02

Daca nu e ipocrita e de felicitat.

Vezi toate comentariile (7)

Modifică Setările