Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Anamaria Prodan despre zvonul că Reghe ar urma să aibă un copil cu o altă femeie: „Dacă e adevărat, eu devin naşa fiicei lui”

5
13 Oct 2021 20:07:09
Autor: Cristina Morozan
La sfârşitul interviului, Anamaria a mai spus: „Noi nu divorţăm!"  Foto: Arhivă
La sfârşitul interviului, Anamaria a mai spus: „Noi nu divorţăm!"  Foto: Arhivă

Anamaria Prodan a declarat într-un interviu referitor la faptul că Laurenţiu Reghecampf ar urma mai aibă un copil cu femeia pentru care divorţează, că, dacă e adevărat, ea şi Adrian Thiess sunt naşi. „Dacă e adevărat, divorţez eu”, a mai comentat impresara.

Într-un interviu dat de Anamaria Prodan, întrebată dacă are idee de ce vrea soţul ei divorţul, ea a răspuns râzând: "poate sunt prea frumoasă şi prea mare”, scrie La Măruţă Protv.ro.

Impresara se afla atunci chiar alături de omul de afaceri Adrian Thiess, despre care s-a scris că urmează să fie naşul viitorului copilul al lui Laurenţiu Reghecampf.

Legat de femeia pentru care se scrie că ar divorţa Reghe, care ar fi în prezent însărcinată, Anamaria afirmă:
 
"Nu ştim cine e asta, nu mai promovaţi non valori! Dacă e adevărat, eu şi Adrian Thiess suntem naşi, eu devin naşa fiicei lui. Dacă e adevărat, divorţez eu." 
 
La sfârşitul interviului, Anamaria a mai spus: „Noi nu divorţăm!" 
 
Totul a început după ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat că a depus actele de divorţ: 
 
„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viaţa mea. Eu nu mi-am expus niciodată viaţa personală şi nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creştine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorţ la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată şi pledez pentru respectarea opţiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât şi profesional. Referitor la informaţiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi şi doar El va decide drumul fiecăruia."

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

No Mercy
13.10.2021, 20:33:58

Narcisista asta exhibitionista, care a facut tot tot ce-a putut sa apara numai dezbracata pe prima pagina a tabloidelor, opintindu-se totodata sa-l traga si barbat-su dupa ea, a ajuns pe janta, inclusiv cu procesorul, nu numai cu carcasa, daca crede ca Reghe sau altcineva cu IQ decent ”a putut inghiti” explicatiile ei jenant de penibile in legatura cu palmele date lui Alexa..! Reghe trebuie inteles: pur si simplu s-a saturat de o..vedeta expirata ca nevasta-sa, mereu implicata in tot felul de scandaluri si perpetuu dezbracata in tabloide. Asa ca, i-a dat un sut in dos si si-a tras o..praspatura. Bravo lui..! Prea mult a tacut si a ..suportat schizo-vedetismele de mahala , exhibitionismul tabloid si scandalurile..expiratei.

-4 (18 voturi)
Utilizator Adevărul
13.10.2021, 22:59:54

Comentariu considerat abuziv.

kitty kat
13.10.2021, 23:31:01

Dacå erai o doamnå divortai elegant in tåcere fårå så faci mahala de 2 bani. Nu ai limite, zilnic apari dezbråcatå, så aråti lumii rezultatele ultimilor operatii estetice...Orice ia face ai imbåtranit urat la propriu si figurat. Te folosesti de båiat ca så-l faci pe Reghe så sufere...caracter de 2 bani.

+11 (11 voturi)
Amdo Odma
14.10.2021, 06:42:08

Rapandula e prea frumoasa, prea inteligenta si prea mare pentru Globul Pamantesc.

+1 (1 vot)
muresan anna
14.10.2021, 09:18:24

In fiecare zi trebuie sa apara vesti despre familia Adams de Romania!

+7 (7 voturi)
Modifică Setările