Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Andrea Bocelli îl apără pe tenorul Placido Domingo, acuzat de hărţuire sexuală: „Este absurd“

5
13 Nov 2019 20:04:33
Autor: Adelina Mărăcine
Andrea Bocelli FOTO Guliver/Getty Images
Andrea Bocelli FOTO Guliver/Getty Images

Andrea Bocelli (61 de ani) a comentat pe marginea acuzaţiilor de hărţuire sexuală împotriva celebrului tenor spaniol Placido Domingo (78 de ani).

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost acuzat de mai multe femei de hărţuire sexuală. Acestea au afirmat că artistul a încercat să le determine să întreţină relaţii sexuale cu el şi că uneori le-a pedepsit pe linie profesională dacă l-au refuzat. 
 
Placido Domingo a contestat acuzaţiile, catalogându-le drept „în multe feluri, pur şi simpu incorecte“.
 
Celebrul artist italian Andreea Bocelli a sărit în apărarea tenorului spaniol. El catalogat drept „absurde“ deciziile unor instituţii de operă de a anula apariţiile lui Placido Domingo pe scenă, înainte să fie cercetate în totalitate lucrurile de care este acuzat.
 
„Sunt încă îngrozit de ceea ce i s-a întâmplat acestui artist incredibil. Asta nu înţeleg. Mâine poate să apară o doamnă să spună că Andrea Bocelli i-a făcut rău acum zece ani. Şi din acel moment nimeni nu o să mai accepte să cânte cu mine, nicio operă nu o să mă mai caute. Este absurd“, a declarat Andrea Bocelli.
 
Opt cântăreţe şi o balerină au asigurat că au fost hărţuite de Domingo, într-o atitudine pe care au descris-o drept voci secrete din lumea operei. Una dintre ele a mărturisit că Domingo a atins-o pe sub fustă şi alte trei au declarat că au fost sărutate în locuri precum garderobă, cameră de hotel şi la un prânz de afaceri. 
 
Efectele acuzaţiilor făcute de respectivele femei nu au întârziat să apară. La scurt timp, concertele lui Placido Domingo de la Philadelphia şi San Francisco au fost anulate, iar Opera din Los Angeles, al cărei director general este chiar tenorul spaniol, a promis o anchetă. 
 
Placido Domingo este unul dintre cei mai admiraţi tenori din toate timpurile şi unul dintre cei mai puternici bărbaţi din muzica clasică internaţională. A jucat peste 150 de roluri în mai mult de 4.000 de reprezentaţii. În prezent, el continuă să cânte şi să regizeze, fiind şi director la Los Angeles Opera din California.
 
Placido Domingo FOTO Getty Images
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

George Luca's
13.11.2019, 20:35:04

Bai Andrea, Cum poti fi asa sigur? L-ai vazut tu?

-1 (1 vot)
Marcel Cristea
14.11.2019, 05:11:46

The eyewitness.

-1 (1 vot)
Cristian saileanu
14.11.2019, 10:56:33

evident ca e absurd... dar aici au ajuns feministele... well, this too will pass

-1 (3 voturi)
Sorin Ionascu
14.11.2019, 11:17:14

SUbscriu. Si - daca ma gandesc la cum arata acum 40 de ani, cum canta si ce succes avea Domingo - inclin sa cred mai degraba ca ele sunt iritate ca el le-a refuzat sau le-a ignorat. Nu ca ar fi fost usa de biserica, dar era destul se faca un gest si ii cadeau singure mai multe decat putea duce.

-1 (3 voturi)
Muzicescu Alexandru
14.11.2019, 21:03:21

Evident că cântecaciul îi un libidinos pervers. De ce? Helăău, nu sunt 2-3 acuzații ci zeci!!! Pe lângă cele publice mai adăugați încă pe atâtea de la fufele care n-au avut curaj să iasă în față. Așa că nu-i absurd deloc, iar Bocelea vrea să-l acopere pentru că și el are scheleți în șifonier.

+1 (1 vot)
Modifică Setările