Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Andrea Bocelli îşi cere scuze public pentru declaraţiile prin care a minimalizat gravitatea pandemiei de coronavirus

1
31 Jul 2020 10:41:01
Autor: Lizeta Oprea
Tenorul italian Andrea Bocelli
Tenorul italian Andrea Bocelli

Tenorul italian Andrea Bocelli şi-a cerut scuze miercuri pentru declaraţiile în care a minimalizat gravitatea pandemiei de coronavirus.

  Tenorul italian Andrea Bocelli şi-a cerut scuze miercuri pentru că a părut că diminuează ameninţarea coronavirusului spunând că nu cunoaşte pe nimeni care a fost internat la Terapie Intensivă, comentarii care i-au înfuriat pe mulţi italieni şi au declanşat o furtună de critici pe reţelele sociale.

Într-un mesaj video publicat pe Facebook, Andrea Bocelli şi-a cerut iertare pentru orice suferinţă provocată compatrioţilor săi. „Nu am avut intenţia de a îi ofensa pe aceia care avut de suferit din cauza COVID-19”, a spus artistul.


Luni, în plenul Senatului, Andrea Bocelli a spus că situaţia nu ar fi putut fi atât de gravă cum susţineau autorităţile, pentru că nu cunoaşte pe nimeni care a fost internat la Terapie Intensivă. Artistul a îndemnat oamenii să nu respecte regulile de siguranţă încă în vigoare.

Oficialii din domeniul sănătăţii l-au criticat şi furia s-a declanşat pe reţelele sociale, cu un hashtag pe Twitter #BocelliVergognati (Să-ţi fie ruşine, Bocelli), care a devenit viral.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Mihu Taiga
31.07.2020, 11:22:11

adevarul e ca ce s-a intimplat in Italia e de necrezut. Ma uit si nu-mi vine sa cred. Adica, aia par a fi tratati de unii de pe strada sau netratati de loc. Infiorator. Ministrul un economist de 40 de ani fara notiuni medicale...mai rau decit in Romania.