Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Andreea Marin: „Aşa am fost educată, să nu dau în cel alături de care am stat“

3
29 Jan 2013 22:24:35
Autor: Raluca Moisă
Andreea Marin a declarat că îşi respectă fostul soţ, pe Ştefan Bănică
Andreea Marin a declarat că îşi respectă fostul soţ, pe Ştefan Bănică

În primul interviu acordat după anunţul divorţului de soţul ei, Ştefan Bănică, Andreea Marin a vorbit despre fiica sa, Violeta, despre motivele care au determinat-o să păstreze tăcerea asupra despărţirii, dar şi despre dreptul său la intimitate.

 

Interviul difuzat la Look TV a început nu prin a lămuri aspecte pe care, probabil o parte a publicului le aştepta, ci prin promovarea următorului eveniment caritabil în care e implicată Andreea Marin.

Discuţia a „alunecat“ către fiica Andreei Marin, aceasta fiind una dintre puţinele ocazii în care fosta vedetă TV a vorbit despre fetiţa ei în vârstă de 5 ani. „A fost educată că are îndatoriri, că trebuie să muncească pentru a obţine ceea ce-şi doreşte“, a spus Andreea Marin. „Îi plac poveştile, citeşte mult, îi place limba engleză. Nici când era mică nu se juca cu păpuşile“, a mărturisit vedeta.

În ceea ce priveşte motivele divorţului, Andreea Marin a evitat să dea detalii, precizând că e vorba de „respect“. „Nu e vreun soi de secretomanie, ci un respect pe care ni-l acordăm nouă înşine. E o chestiune de educaţie. Aşa am fost educată, să nu dau în cel alături de care am stat o perioadă bună şi frumoasă din viaţa mea. Nu prea îmi pasă, nimeni din afara cercului meu restrâns nu-mi doreşte binele. Pentru ei e o distracţie, pentru mine este viaţă“, a spus Andreea Marin, făcând referire la mediatizarea intensă a acestui caz.

„Aşa voi face în continuare, aşa îmi voi educa copiii. Nu trebuie să fim cărţi deschise, nu trebuie să ne spălăm rufele în public“, a adăugat ea.

Vedeta a vorbit, uneori în termeni duri, despre episodul în care mai mulţi paparazzi au hărţuit-o la întoarcerea în ţară, după vacanţa petrecută în Dubai.

Vor fi nişte pricăjiţi pe care şefii îi ghidonează cum vor. E şi cazul să se simtă jigniţi.

„În toate aceste zile, am fost mamă. Şi, ca o mamă care gândeşte normal, mi-am protejat copilul. Închipuie-ţi cum ar fi fost să fii cu copilul tău şi să auzi doar ţipete, bătăi, pumni traşi în maşină. Tot ce am simţit, instictiv, a fost să-mi strâng copilul în braţe. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că n-am reacţionat chiar cum am simţit“, a mai declarat Andreea Marin la Look TV. „Nu sunt un om care a avut nevoie de publicitate, un om care să sune la ziare să spună: «Veniţi, pozaţi-mă!». Eu sunt cine sunt, ca rezultat al anilor de muncă, de învăţat. Alegi unde vrei să te afli, de cine vrei să fii înconjurat“, a completat ea.

Deşi a precizat că nu se află „într-un război cu presa“, Andreea Marin a avut câteva cuvinte dure la adresa fotografilor care au încercat să obţină fotografii cu ea şi cu fiica, la întoarcerea din Dubai. „Vor fi nişte pricăjiţi pe care şefii îi ghidonează cum vor. E şi cazul să se simtă jigniţi“, a mai spus aceasta. A doua parte a interviului va fi difuzată miercuri, 30 ianuarie.

Îi mulţumesc lui Dumnezeu că n-am reacţionat chiar cum am simţit.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Carmen Florea
30.01.2013, 01:29:19

pai trebuie sa 'mance' si gura lu' presa ceva. ea se hraneste cu ce pica,nu-i este greata de nimic,numai sa fie cat mai mult circ,scandal,biance,zavorance,subiecte de 2 bani.cu cat e mai mare jegul cu atat se balaceste mai cu placere. e jalnica presa asta de bulevard,dar nu se lasa,te-ar da jos de pe wc si s-ar aseza ea.

+2 (2 voturi)
dhondt
30.01.2013, 01:59:56

Corect, dar sa nu ai de-a face cu tigani!!!

+2 (2 voturi)
iosif popovici
1.02.2013, 11:49:45

atitudinea d-nei A.M. este plina de falsitate,cel putin in public !