Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Andreea Marin vorbeşte pentru prima dată despre noul său iubit: „Vrem să rezistăm împreună“

16
13 Apr 2018 18:05:13
Autor: Alexandra Cheroiu
Andreea Marin este invitata Oanei Turcu în emisiunea de duminică, de la 16.30, la Antena Stars
Andreea Marin este invitata Oanei Turcu în emisiunea de duminică, de la 16.30, la Antena Stars

Andreea Marin trăieşte în prezent o poveste de dragoste şi vorbeşte deschis despre asta, dar şi despre stilul de viaţă pe care l-a adoptat, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu“, de la Antena Stars, filmată chiar în casa vedetei.

Andreea Marin mărturiseşte că weekend-urile în care se deconectează total de la rutina de zi cu zi pentru a petrece timp cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, sunt o necesitate.
 
„Da, aceasta este o regulă. Pentru că vrem să rezistăm împreună şi pentru că ţinem unul la celălalt şi preţuim timpul nostru împreună. Şi da, facem asta pentru că o relaţie nu poate rezista fără prezenţa fizică. Ne vedem atât de des cât putem. Sau undeva la mijlocul drumului, sau vine el acasă. Îmi place când viaţa îmi aduce ceva nou, nu compar experienţele între ele şi  îmi place când viaţa îmi arată că toate ideile mele preconcepute nu stau în picioare pentru că se poate să fie mai bine şi mai frumos într-un fel pe care nu l-am plănuit“, spune Andreea Marin.
 
Imagini din locuinţa Andreei Marin, dar şi poveşti din trecutul şi prezentul vedetei, telespectatorii vor putea urmări duminică, de la ora 16.30, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu“ de la Antena Stars.
   
FOTO Antena Stars

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

16 Comentarii

ovidiu preda
13.04.2018, 18:44:45

pai cine o poate suporta mult timp??

+2 (2 voturi)
des merge
13.04.2018, 19:02:59

Nu am ideea cît ani are ,, vedeta ,, din articol , cu exactitate , dar nici nu sînt interesat sa stiu , dar pot doar sa remarc ca multe ,,vedete,, din România , au nenumărați iubiți sau soți, de la cifra 5 în sus cel putin , cred ca este un concurs între ele ,, vedetele ,, care avem mai mulți iubiți oficiali sau soți, ca cei neoficiali ,, este posibil ,, sa fie mai mulți , acest fenomen este întîlnit si la oamenii politici , acolo se desfășoară alt gen de ,, concurs ,, cît de mare este diferenta de vîrstă dintre protagoniști , este totusi bine a mulți români sînt interesați de aceste ,, vedete ,, , din moment ca este plină media de ele , si este recunoscut faptul că româncele sînt extrem de căutate si in Europa , sînt la mare căutare, avem si noi un motiv de ,, mîndrie ,, , cît despre cea în cauză din articol , cred ca ar fi bine sa da ti în fiecare zi macar cîteva stiri despre ea , sa stim si noi , oamenii de rînd , sa fim informați , la fel si despre celelalte nenumărate,, vedete ,, .

+2 (2 voturi)
Cel Mare Scarambeu
13.04.2018, 19:12:15

Comentariu considerat abuziv.

stefan cristi
13.04.2018, 20:43:02

who care!!!!!

+2 (2 voturi)
Sima Cornelia
13.04.2018, 21:18:54

moldovanca face ce stie mai bine...

0 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (16)