Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Andreea Raicu a supravieţuit unei depresii crunte. Acum e fericită: „Îmi place cine sunt“

3
23 Jan 2020 16:17:20
Autor: OK! Magazine
Andreea Raicu s-a redescoperit dup[ ce s-a luptat cu depresia ( Foto:OK!)
Andreea Raicu s-a redescoperit dup[ ce s-a luptat cu depresia ( Foto:OK!)

Una dintre cele mai atrăgătoare femei din România pune, mai nou, accentul pe frumuseţea interioară şi evoluţia personală. Care au fost posibile numai după ce a supravieţuit unei depresii crunte.

Ani de-a rândul, ne-a zâmbit frumos de pe coperta tuturor revistelor glossy de la noi şi la braţul unora dintre cei mai râvniţi burlaci români. O invidiam cu toţii pentru succesul ei profesional şi personal, însă totul s-a dovedit a fi doar o aparenţă. Fosta vedetă TV traversa, de fapt, cea mai dificilă perioadă din viaţa ei, despre care a vorbit abia ani mai târziu, după ce începuse deja vindecarea. Despre viaţa de după depresie şi desconsiderare mi-a vorbit la 42 de ani. La fel de asumat şi deschis ca despre împlinirea simţită în prezent şi proiectele pe care le are în derulare.

Anumite proiecte de-ale tale pornesc de la traume personale. Cât de greu ţi-a fost să-ţi recunoşti public greşelile, să vorbeşti despre momentele cele mai dificile din viaţă?

Am fost întrebată acest lucru şi când am avut primul discurs TED, drumul spre împlinire. Greu nu mi-a fost când am păşit pe scenă şi am vorbit despre demonii mei, depresia mea, ci când le-am conştientizat şi admis, când mi le-am însuşit şi am decis să fac ceva în privinţa asta. Să vorbesc despre toate aceste lucruri nu mi-e greu, dimpotrivă. Mai ales că ştiu cât de puţin se vorbeşte despre depresie şi cât de mulţi oameni suferă în tăcere. Dacă vocea mea ajută chiar şi un singur om, eu sunt fericită.Citeşte mai multe aici!

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

foarte atent
23.01.2020, 20:08:38

"una dintre cele mai...dezagreabile " !!

-1 (3 voturi)
Smeritu Pahomie
24.01.2020, 01:47:20

Toate muierile de fitze cad in depresie cand se uita-n oglinda si vad ce babornitze au ajuns.....nu le mai ramane decat groapa.......si trecerea "in ne-fiinta"....daca nu vor sa se pocaiasca.

+1 (3 voturi)
foarte atent
24.01.2020, 08:41:01

asa e, babe fiind, depresia e rezultatul faptului ca se indragostesc de ele insasi: "Imi place cine sunt" !!

+1 (1 vot)
Modifică Setările