Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Andrei Gheorghe revine la radio. Va face matinalul la Pro FM

0
5 Sep 2014 16:40:43
Autor: Raluca Moisă
Andrei Gheorghe ;i-a f[cut debutul la Pro FM ]n 1996 FOTO Pro TV
Andrei Gheorghe ;i-a f[cut debutul la Pro FM ]n 1996 FOTO Pro TV

Andrei Gheorghe, una dintre vocile inconfundabile de radio, revine în FM. Din 15 septembrie, realizatorul se întoarce la postul care l-a consacrat: Pro FM, unde va prezenta matinalul, între 6.30 şi 10.00.

„Revin la postul care m-a consacrat, mă simt ca şi cum m-aş întoarce acasă după o lungă călătorie. Şi unde e cel mai plăcut loc, dacă nu acasă? Consider că, fără radio, ar fi prea linişte în lume. Pentru mine radioul este modalitatea de a interacţiona cel mai uşor cu o masă cât mai mare de oameni, având în vedere că radioul este omniprezent în viaţa cotidiană”, a declarat Andrei Gheorghe.

Andrei Gheorghe a debutat în cadrul postului ProFM în 1996 cu celebrul talk show-ul „Midnight Killer“, producţie care a stabilit un record la nivel naţional: o emisie live de 24 de ore. Anul următor, mai exact pe data de 12 august 1997 a fost lansată emisiunea „13-14 cu Andrei“,  primul şi cel mai longeviv talk show din rândul posturilor de radio comerciale.

Vocea inconfundabilă, umorul şi cinismul sunt atuurile cu care Andrei Gheorghe va realiza un matinal inedit pe piaţa radiourilor din România. 

Greeg şi Onuc rămân în echipa ProFM: Greeg va face parte din echipa emisiunii matinale, iar Onuc rămâne gazda emisiunii de weekend Top 30 Airplay.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii