Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Audrey Hepburn, fiica unei baronese care n-o iubea. În timpul războiului, actriţa mânca zile întregi bulbi de lalea

4
21 Jan 2021 10:25:11
Autor: Click! pentru femei
Audrey Hepburn, una dintre cele mai mari actriţe din toate timpurile FOTO Profimedia
Audrey Hepburn, una dintre cele mai mari actriţe din toate timpurile FOTO Profimedia

„Foarte implicată, foarte deşteaptă, talentată şi ambiţioasă“. Acestea au fost cuvintele regizorului William Wyler, atunci când a urmărit proba lui Audrey Hepburn, în 1951. Decenii întregi a fost adorată pentru frumuseţea şi stilul etalat. Totuşi viaţa ei n-a fost numai strălucire şi împliniri. Un film documentar scoate la iveală o latură a remarcabilei actriţe despre care prea puţină lume ştie.

Regizat de Helena Coan, documentarul conţine imagini de arhivă, nemaivăzute până acum şi interviuri realizate cu membrii familiei şi cu prietenii. Vorbind pe Zoom, din casa lui din Italia, fiul cel mare al lui Audrey, Sean Hepburn Ferrer, face nişte dezăluiri interesante: „Nimeni nu-i dădea ordine mamei. La Hollywood, trebuie să te lupţi pentru orice bucăţică de expunere sau rol şi ea a făcut asta. În acelaşi timp, a jucat rolul unei ingenue. Pentru că avea şi această caracteristică”.

Hepburn s-a născut în Belgia, în 1929, fiind fiica baronesei Ella van Heemstra, o aristocrată olandeză, şi a lui Joseph Ruston, un englez care nu era deloc implicat în viaţa familiei. De fapt, a plecat de tot în 1935, un moment pe care actriţa l-a descris ca fiind “cea mai mare lovitură primită vreodată".

Citeşte aici povestea impresionantă a actriţei şi află despre copilăria sa teribilă alături de părinţii ei, simpatizanţi nazişti.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Ludwig
21.01.2021, 11:46:26

Probabil cea mai frumoasa si stilata femeie din epoca moderna, aceasta belgiana superba. A fost si ambasador unicef, s-a stins in 1993 de un cancer de colon la numai 64 de ani. Dintre filme superbe: Breakfast to Tiffany-1961, Sarada-1963, Cum sa furi un milion , alaturi de Peter O'`Toole- 1966, Vacanta la Roma-1953 cu Gregory Peck, film nominalizat la zece premii Oscar, etc A ramas imaginea casei de moda Givenchy, mai ales cu acel colier si diadema din filmul Mic dejun la Tiffany. Poza este celebra, si azi este folosita ca poster inramat in tablou passepartout. ..Poza celebra in link https://lenscloud.net/products/audrey-hepburn-for-breakfast-at-tiffanys-1961

+4 (6 voturi)
Tudor Miclovan
21.01.2021, 12:36:51

Cam asa e, mai monarhila. A fost o culme a elegantei si rafinamentului, pe vremea cand filmul te ridica prin educatia, ce ti-o oferea. A fost de mai multe voci importante declarata cea mai frumoasa actrita din lume si nu pentru bidoane si buci, ci penru nivelul superior al calitatii sale umane. Superba!

-1 (7 voturi)
Lin Nitra
21.01.2021, 12:45:47

incorecta partea cu cancer de colon; a fost cancer abdominal extins (adenocarcinom) care include mai multe structuri, inclusiv ovarele, intestinul subtire...

0 (2 voturi)
Ludwig
21.01.2021, 13:01:28

Lin Nitra Eu din ce am citit scria colo, dar ce mai conteaza colon sau abdominal...

+5 (5 voturi)
Modifică Setările