Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Bill Cosby a recunoscut că a drogat o femeie pentru a întreţine relaţii sexuale cu ea

0
7 Jul 2015 16:16:47
Autor: Victor Arvunescu
În
declaraţia sa din 2005, Cosby a recunoscut că, în anii 1970, a
obţinut sedative (Quaaludes) cu intenţia de a le folosi pe o femeie
cu care dorea să facă sex FOTO AP
În declaraţia sa din 2005, Cosby a recunoscut că, în anii 1970, a obţinut sedative (Quaaludes) cu intenţia de a le folosi pe o femeie cu care dorea să facă sex FOTO AP

Actorul american Bill Cosby (77 de ani) a recunoscut, într-o declaraţie acordată în instanţă, în 2005, că a drogat o femeie pentru a întreţine relaţii sexuale cu ea, însă starul american a precizat că aceasta a fost de acord să ia respectivele sedative.

Bill Cosby a obţinut sedative cu scopul de a face sex

Declaraţia respectivă a fost făcută de Bill Cosby într-un proces care i-a fost intentat de o femeie, care l-a acuzat de abuz sexual. Cazul a fost însă închis, după ce respectiva femeie şi-a retras acuzaţiile, pentru o sumă a cărei valoare nu a fost făcută publică, potrivit bbc.com.
 
În declaraţia sa din 2005, Cosby a recunoscut că, în anii 1970, a obţinut sedative (Quaaludes) cu intenţia de a le folosi pe o femeie cu care dorea să facă sex. Documentele în care apare mărturia respectivă au fost obţinute, luni, de agenţia de presă Associated Press.
 
Cosby a mai spus că a dat respectivele sedative cel puţin unei femei şi „altor persoane“.
 
Actorul de comedie a afirmat la momentul respectiv că a cunoscut-o în Las Vegas pe acea femeie, a cărei identitate a fost protejată în documentele din instanţă.

40 de femei l-au acuzat pe Cosby de abuz sexual

Totodată, avocaţii actorului au precizat că femeia respectivă a fost în cunoştinţă de cauză şi şi-a dat acordul pentru a lua acele sedative.
 
Până în acest moment, aproximativ 40 de femei l-au acuzat de abuz sexual pe Bill Cosby, în prezent în vârstă de 77 de ani.
 
Cosby a negat toate acuzaţiile de agresiune sexuală care i-au fost aduse, multe dintre ele datând de zeci de ani şi fiind fapte prescrise, atât din punct de vedere penal, cât şi civil.
 
Cosby, celebru pentru personajul său supranumit „America's Dad“ (n.r. - Tatăl Americii), doctorul Cliff Huxtable din serialul de comedie de succes „Cosby Show“, nu a fost niciodată acuzat sau anchetat în mod oficial referitor la vreuna dintre acuzaţiile de abuz. În 2005, actorul a ajuns la o înţelegere într-un proces civil referitor la comportament sexual nepotrivit.
 
NBC şi Netflix au renunţat la o serie de proiecte cu Bill Cosby după apariţia acuzaţiilor, în luna noiembrie 2014. Turneul de stand-up comedy al actorului, în cadrul căruia mai multe spectacole au fost anulate, a fost, de asemenea, afectat.
 
Bill Cosby se află în atenţia presei americane de când un alt actor, Hannibal Buress, a spus că starul american este „un violator“, în timpul unui spectacol, în octombrie 2014, în Philadelphia, oraşul natal al lui Cosby.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii