Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Brad Pitt îl critică pe Donald Trump: „Reprezintă o ameninţare serioasă în probleme importante“ FOTO

0
17 Sep 2019 15:12:12
Autor: Adelina Mărăcine
Brad Pitt FOTO Guliver/Getty Images
Brad Pitt FOTO Guliver/Getty Images

Actorul american Brad Pitt (55 de ani) l-a criticat pe Donald Trump, într-un interviu pentru un ziar francez, fiind de părere că liderul de la Casa Albă reprezintă o ameninţare pentru SUA.

Brad Pitt a vorbit, într-un interviu pentru ziarul francez „Journal du Dimanche“, despre preşedintele Donald Trump. 
 
Întrebat ce părere are de faptul că liderul de la Casa Albă ar putea impune taxe suplimentare pe vinul franţuzesc, actorul a răspuns: „Nu ştiu. Cred că întotdeauna vom bea vin rosé în Statele Unite. Din nefericire, chestiunea e aproape anecdotică. Trump reprezintă o ameninţare mult mai mare pentru SUA cu privire la subiecte mai serioase“, potrivit People.
 
Brad Pitt deţine o cramă în Provence, pe domeniul Miraval, împreună cu fosta lui soţie, actriţa Angelina Jolie. 

Fostul cuplu de la Hollywood a cumpărat proprietatea Miraval în 2012 şi continuă să se ocupe împreună de afacere, potrivit sursei citate. 
 
Anul acesta, actorii au produs un nou vin rose, denumit Studio by Miraval. Sticla a fost numită după trecutul proprietăţii, care obişnuia să fie un studio de înregistrări. Artişti precum Pink Floyd, AC/DC şi Sade au înregistrat în studio-ul de aici, după ce cântăreţul de jazz Jacques Loussier, care a deţinut locul în 1977, a construit un studio deasupra cramei.
  
De ce vrea Trump să impună taxe pe vinul franţuzesc 

Preşedintele SUA Donald Trump a declarat recent că ar putea impune taxe vamale suplimentare asupra vinurilor franţuzeşti, întrucât, în opinia sa, vinurile americane sunt afectate de concurenţa neloială, el reiterând în acelaşi timp ameninţarea cu noi taxe asupra produselor importante din China.

„Franţa taxează mult vinul şi noi taxăm puţin vinul franţuzesc“, a spus Trump la postul CNBC. „Această ţară (SUA) permite vinului franţuzesc, care este foarte bun, să intre gratis. Nu este corect, vom face ceva pentru (a reechilibra) asta“, a insistat el, după ce a criticat într-o serie de mesaje pe Twitter dezechilibrul comercial al SUA în relaţiile comerciale cu Franţa la capitolul produselor viticole.

Donald Trump FOTO Guliver/Getty Images


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii