Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Brigitte Bardot, la ”cuţite” cu fiul său. Nu l-a dorit niciodată şi l-a numit ”tumoră canceroasă” atunci când îl purta în pântece

3
25 Jan 2022 12:02:11
Autor: OK! Magazine
Brigitte
Bardot. Foto: Profimedia
Brigitte Bardot. Foto: Profimedia

Pe când era însărcinată, actriţa se referea la copilul ei nenăscut ca la o “tumoră canceroasă” şi spunea oricui voia să o audă că ar fi “preferat să aduc pe lume un căţel şi nu un copil”.

Celebra Brigitte Bardot este o ferventă militantă a drepturilor câinilor fără stăpân, fiind implicată în nenumărate acţiuni caritabile care să-i sprijine pe aceştia.

Însă când vine vorba de instinctele materne, deja este altceva. Căci actriţa are o poveste foarte încâlcită cu singurul său fiu. Din păcate, relaţia dintre ei este distrusă complet, de ani de zile, fără speranţa vreunei împăcări.

Comportamentul lui Brigitte Bardot a fost impardonabil în ceea ce îl priveşte pe Nicolas, conceput cu cel de-al doilea ei soţ, Jacques Charrier. Disperată că-şi va strica silueta şi viaţa din cauza unui copil, Brigitte a recunoscut lucruri terifiante despre perioada în care a fost  gravidă.

Citeşte mai departe aici....

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

CRISTIAN MIHAI VIRVOREA
25.01.2022, 11:59:15

Nu-i asta individa care "ïubeste" cainii?

-1 (3 voturi)
dedak puiu
25.01.2022, 19:53:05

Şi băbătaia mai cere şi respect, că vezi tu... ea ocroteşte potăile.

-1 (3 voturi)
Mircea Nistor
25.01.2022, 20:04:05

Ce să-i faci ?! Copil singur la părinţi, născută într-o familie burgheză bogată din Paris .N-a trebuit niciodată să muncească din greu pentru a-şi asigura existenţa, a trăit mereu fără griji materiale, a rămas un etern copil care şi-a refuzat maturitatea .De-aia şi rolurile în care a avut cel mai mare succes au fost acele de femeie-copil ,stadiul în care a rămas pe vecie .Monsieur Gabin,Jeanne Moreau, au fost capabili să îşi asume roluri din cele mai diferite, în toate etapele vieţii .Mamzelle Bardot a rămas ,, încremenită ,, într-un rol pe care,odată cu trecerea vârstei ,nu l-a mai putut interpreta ...Așa că a rămas să trăiască din glorii trecute,amintiri și banii pe care i-a cîștigat la tinerețe...

+2 (2 voturi)
Modifică Setările