Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Călin Geambaşu, replică pentru Bittman: „Nu are nimeni ceva cu noi, românii. Ţările care au raportat victorii au fost de 2 ori în carantină“

6
24 Oct 2020 12:34:50
Autor: Adelina Mărăcine
Călin Geambaşu
Călin Geambaşu

După ce Dan Teodorescu s-a întrecut în ironii în versuri, legat de atitudinea lui Bittman, artistul Călin Geambaşu are şi el un răspuns pentru solistul Holograf.

Dan Bittman a stârnit diverse reacţii şi în breasla artiştilor, după ce solistul trupei Holograf a făcut declaraţii controversate privind pandemia de COVID-19. Cântăreţul e convins că totul este o manipulare, iar numărul cazurilor ar fi "umflat" de autorităţi. 

Călin Geambaşu i-a dat şi el o replică lui Bittman:

„De ce, Dane? Nu de înflăcărări e nevoie acum, când spitalele din toată România (şi nu numai) duc o luptă nemaiîntâlnită. Şi eu am luptat toată viaţa împotriva rigorismelor forţate, dar nu acum este momentul pentru asta. Tuturor artiştilor ne este greu în această perioadă, însă nu putem uzurpa dreptul altor oameni de a se plânge de greutăţi poate mai mari decât ale noastre şi totodată nu putem omite că altor colegi de breaslă le este mult mai greu decât nouă (actori, balerini, acrobaţi, firme de rental cu mulţi angajaţi).

Şi nici nu putem suspecta autorităţile de vreo formă de sadism, întrucât aceleaşi măsuri restrictive au fost luate în toate ţările până ce numărul zilnic al cazurilor a scăzut semnificativ. Nu are nimeni ceva anume cu noi, românii. Ţările care au raportat victorii au fost de 2 ori în carantină. Noi, doar o dată. S-au încercat măsuri graduale, ponderate, acum fiind lăsate deschise activităţile esenţiale. Ba chiar şi petrecerile au fost permise pe perioada verii...Va fi bine, însă doar cu răbdare şi disciplină putem sprijini truda celor din spitale şi să ne revenim treptat la o viaţă normală”, a transmis Călin Geambaşu. 

Citeşte şi: Solistul trupei Taxi, replică în versuri pentru Dan Bittman: Nu-s toţi deştepţi ca tine, ţara e plină de proşti ca mine
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Simona Halep the best
24.10.2020, 13:01:01

In sfarsit un om cu capul pe umeri. Fiecare urla si se da cu fundul de pamant in functie de interesul lui (vezi cazul lui Garcea, patron de restaurant) .

+5 (17 voturi)
TIBI
24.10.2020, 17:38:02

Mihai Tarnopol + geambașu perfidul albion

+1 (7 voturi)
kevin hoher
24.10.2020, 15:08:09

Asta, dupa ce ca are mecla de "hetnie" il mai cheama si Geambas. Or mai fi romani in Rommmania? Nu cred.

-4 (16 voturi)
kitty kat
24.10.2020, 16:53:57

Bitman regretå vremurile in care era plåtit de PSD in campania electoralå...

+4 (10 voturi)
Vasile Vasile
25.10.2020, 01:20:45

Prietene, da tu poti sa explici de ce-ai fost toata viata ta cantaret la nunti, la fel ca taica-tu, pe la restaurante?

+1 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările