Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Detalii ale vieţii lui Cameron Ely, fiul celebrului actor Ron Ely „Tarzan”, care şi-a ucis mama

3
19 Oct 2019 01:28:16
Autor: Alex Rizea
Foto Facebook
Foto Facebook

Cameron Ely, fiul celebrului actor Ron Ely, care şi-a ucis mama marţi seara, a absolvit Harvard şi era considerat un foarte talentat jucător de fotbal american, relatează Foxnews.

În seara de marţi, Cameron Ely, în vârstă de 30 de ani, a înjunghiat-o mortal pe mama sa, apoi a apelat poliţia, încercând să pună crima comisă pe seama tatălui său de 81 ani.

Poliţiştii din Santa Barbara ajunşi la locul crimei l-au identificat ca suspect pe Cameron Ely. După ce l-au găsit ascunzându-se în apropierea casei, poliţiştii au considerat că reprezintă o ameninţare, aşa că l-au împuşcat mortal.

Pozele din spaţiul virtual arată despre Cameron că era un sportiv cu notorietate şi absolvent al unora dintre cele mai bune şcoli din Statele Unite.

A absolvit liceul San Marcos din Santa Barbara, iar în 2006 a câştigat titlul Mr. Royal de pe postul de fundaş, în echipa de fotbal american.

În 2005, o pagină web de fotbal vorbeşte despre talentul lui Cameron: „limita este cerul pentru Cameron Ely, fundaşul celor de la San Marco.”

Înainte să ajungă student la Harvard, a fost student al Academiei Phillips Exeter în New Hampshire, una dintre cele mai bune şcoli din America, unde taxa anuală este de 49 mii dolari.

În 2007, revista Harvard Crimson vorbeşte despre Cameron că are o „inteligenţă superioară” şi „calitatea de a lua decizii bune.”

A absolvit Harvard în 2012 cu o licenţă în psihologie.

Este destul de neclar cu ce s-a ocupat Cameron Ely în ultimii ani, dar unele surse vorbesc că a obţinut un permis ca agent de pază în ultimii 2 ani. Iar în una dintre cele mai recente fotografii, Cameron apare alături de tatăl său la nunta surorii sale.

Autorităţile din Santa Barbara nu pot explica încă gestul ucigaş.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

GAN
19.10.2019, 13:30:34

ceva anabolizante, ceva droguri....iar hartia "licenta in psihologie" a fost obtinuta in schimbul taxei platite. Atat de mult i-a ajutat ca a hotarat ca e mai bine sa fie agent de paza un idiot

+1 (1 vot)
Smeritu Pahomie
19.10.2019, 16:31:09

Traim vremurile de pe urma cand copii isi ucid parintii....si invers....de pocainta....nici vorba....

-2 (2 voturi)
GAN
19.10.2019, 17:20:03

inteleg, te-ai nascut ieri