Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Corina Chiriac crede că numărul actual de infectări cu SARS-CoV-2 este „umflat”: Comunismul era un sugar cu suzeta în gură faţă de vremurile actuale

14
22 Oct 2020 18:49:07
Autor: Andrei Brînduşescu
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Invitată astăzi la emisiunea Gândul Live, cântăreaţa Corina Chiriac a declarat că face parte dintre cei care consideră că cifrele actuale ale infectărilor cu noul coronavirus sunt „umflate”.

Corina Chiriac a fost astăzi prezentă prin legătură telefonică la emisiunea Gândul Live, acolo unde a vorbit despre viaţa sa în perioada pandemiei, prezentându-şi opiniile cu privire la cifrele actuale ale pandemiei COVID-19 în România.

„Eu fac parte dintre cei care cred că cifrele sunt umflate. Aici intrăm într-o controversă, este o Cutie a Pandorei pe care nu vreau să o deschid. Este important să fii informat din toate câte puţin. A fi autodidact nu este o ruşine, este o mândrie, spunea tata.” a spus artista, care a mărturisit şi că îi lipsesc prietenii.

„În această perioadă mi-e dor de prieteni. Cu unii mă vad, în particular, câte doi-trei, în siguranţă. Mi-e dor de şueta românească, de stat la taclale. Îmi este teamă că societatea umană poate claca în anumite perioade din cauza izolării. Mie nu mi-e frică de mine, eu cred în Dumnezeu. Dacă îmi sună clopoţelul, oricum voi pleca. Eu mai cred şi în vieţile succesive.”

„Comunismul, un sugar cu suzeta în gură faţă de vremurile actuale”

Corina Chiriac a continuat: „comunismul era un sugar cu suzeta în gură faţă de vremurile actuale, îndrăznesc să spun asta, pentru că am trăit acele vremuri şi ştiu ce a fost bun şi rău. În vremurile astea, dacă la început casa mea a fost o închisoare, având peste 65 de ani, ulterior casa mea a devenit un adăpost”.

Artista a spus câteva cuvinte şi despre starea ei actuală: „Eu sunt bine, cu ajutorul lui Dumnezeu. M-am gândit ce să vă spun, util… Pentru mine această perioadă a fost benefică. Eu l-am avut duhovnic pe arhimandritul Papacioc. Eu am trecut în urmă cu 20 de ani printr-o depresie foarte mare, din cauza unor necazuri, am fost foarte supărată, au murit părinţii, au fost mai multe necazuri.”

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

14 Comentarii

Hoban Razvan
22.10.2020, 19:20:48

Din ce in ce mai multi artisti demonstreaza ca educatia, atentia si inteligenta sunt intr-un grav deficit mascat de talentele pentru care au devenit cunoscuti.

+7 (15 voturi)
Radu Mircea
22.10.2020, 19:22:03

# Ca o infectie se raspindeste printre epavele showbiz-ului regretul ca in vreme de pandemie nu mai pot ciuguli ceva din banii publici . leri Dan Bitman calca in strachini si emitea niste prapastii de care ''se sparie gindul'' , azi aflam ca si don'shoara Corina ''crede ca cifrele sunt umflate'' , in timp ce orice om cit de cit informat stie ca am ramine cracanati in clipa cind s-ar putea face 300.000 de testari pe zi , nu 30.000 ca astazi si ca cifrele reale sunt naucitoare . Sa vedem miine cine mai chitzaie de foame dintre ''vedetele'' pensionare .

+8 (16 voturi)
Jassy Man
22.10.2020, 19:30:04

O CLIPA DE SINCERITATE! Toata stima domna Chiriac! Putini au mai ramas cu coloana vertrebala in tara asta si din pacate numai din generatiile mai vechi, care au curajul opiniei personale.

-6 (14 voturi)
Balamuc
22.10.2020, 20:03:35

Alta! S-a trezit si asta.

+5 (11 voturi)
australis
22.10.2020, 21:04:45

Tzoapa traia bine pe vremuri, cosul de gunoi al uitarii ai ajuns

+2 (10 voturi)

Vezi toate comentariile (14)

Modifică Setările