Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Cătălin Botezatu a fost operat pentru a i se extirpa o tumoare: „Am trecut pe lângă moarte“

3
9 Sep 2019 18:26:42
Autor: Alexandra Constanda
Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

Designerul de modă Cătălin Botezatu, în vârstă de 52 de ani, a fost operat de urgenţă în Turcia, unde i s-a îndepărtat o tumoare din zona colonului.

Cătălin Botezatu a suferit o intervenţie chirurgicală la o clinică privată din Istanbul, iar în prezent este în afara pericolului şi se recuperează. 

Operaţia a fost una complicată, care a durat aproape şase ore şi în urma căreia designerului i-a fost extirpat din zona colonului un neoplasm mucinos, o tumoră foarte rară care se poate transforma în cancer. 

Pe lângă intervenţie, Botezatu a fost supus şi unei şedinţe de chimioterapie hipertermică intraperitoneală şi va rămâne în Istanbul pentru recuperare. 

Într-un interviu video pentru Kanal D, în care sunt prezentate imagini cu puternic impact emoţional, inclusiv unele în care designerul îşi arată operaţia, Cătălin Botezatu a vorbit despre această experienţă dificilă. 

„Efectiv am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul. Nu credeam că o să am nişte dureri atât de mari, simţeam dureri în tot corpul“, a declarat Botezatu. 

El a precizat că avea dureri de aproximativ şase luni şi iniţial medicii i-au spus că ar trebui să se opereze de apendicită, lucru pe care l-a şi făcut, însă durerile au persistat. 

Nu este pentru prima dată când Cătălin Botezatu are probleme de sănătate. În ultimii ani, designerul a avut probleme cu inima şi se află în permanenţă sub supravegherea medicilor. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

foarte atent
9.09.2019, 19:40:22

dar neoplasmul mucinos de la creier cand il scoate !?

+3 (3 voturi)
mossss ion roata
9.09.2019, 22:33:30

Nu acolo a făcut neoplasm, că n-are destul creier la ce să facă. Era la colon, ce să mai, după atâtea exerciţii de "bisexualitate", se subţiase oricum rău de tot colonul. Dar colon încă mai are, că-i pun turcii metri întregi, pentru a-şi putea păstra obiceiul... turcesc.

+4 (4 voturi)
ivanhoe zoom
10.09.2019, 01:17:58

Voi mass media l-ati facut vedeta pe neica-nimeni asta.

+2 (2 voturi)