Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Cătălin Botezatu vorbeşte despre relaţia pe care a avut-o cu Elena Ceauşescu: „Nu era uşor să fiu preferatul ei”

8
2 Dec 2021 16:55:08
Autor: Lorena Mihăilă

Cătălin Botezatu are 55 de ani şi este unul dintre cei mai renumiţi designeri de modă din România. Acesta acunoscut succesul pe vremea comunismului, ca model, fiind atunci şi preferatul Elenei Ceauşescu. Se zvonea că ei au avut o relaţie amoroasă, dar referitor la acest subiect, acesta vorbeşte abia acum.

Şi-a început cariera în modă în anul 1984, ca manechin al Casei de Modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. În anul următor, a primit, la Frankfurt, titlul de Cel mai bun manechin al anului în Europa. A devenit cunoscut rapid şi în România, căci cea care l-a susţinut întotdeauna a fost Elena Ceauşescu, soţia dictatorului.
 
„Familia Ceauşescu era o familie extrem de simplă, de normală. Erau haioşi, se distrau. Cred că ar fi putut face lucruri frumoase, dacă ar mai fi trăit. Noi am avut o relaţie foarte frumoasă şi foarte bună. Într-un complex de împrejurări, doamna Elena Ceauşescu a anunţat că mă doreşte doar pe mine să îi ofer flori, am devenit într-un mod tacit preferatul ei. Datorită dânsei, în mai puţin de 24 de ore, am primit buletin de Bucureşti. Au urmat şi intimităţi, dar mai târziu. Dar nu era uşor să fiu preferatul Elenei Ceauşescu.
 
La fiecare ofertă de flori, trebuia să fiu cu analizele la zi, nu trebuia să fiu răcit. Am avut şansa să mai merg, să mai beau câte o cafea prin Palatul Primăverii. S-a scris că am fost amantul Elenei Ceauşescu, ce pot să spun eu e că am avut o relaţie foarte specială, dar un bărbat adevărat nu spune niciodată ce femei a avut. Prin patul meu au trecut foarte multe femei celebre, cu soţi celebri, sau măritate în acel moment”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Fanatik.
 

Munceam foarte mult pe vremea comunismului

Cătălin Botezatu a povestit şi că muncea foarte mult în perioada comunismului, dar succesul era pe măsură. A avut şansa de a plece definitiv din ţară, dar a refuzat ofertele şi a decis să-şi creeze un viitor de succes în modă pe plan naţional.

„Modellingul în vremea comunismului era foarte fain, dar munceam foarte mult. Eu am început la 18 ani, la Centrul de Cercetare al industriei uşoare, era cel mai înalt forum de fashion, lucram cu carte de muncă. Am avut şansa să cunosc toţi preşedinţii de stat care au vizitat România, pentru că ori de câte ori aveau o vizită, familia Ceauşescu, în programul pe care îl aveau, includeau şi o prezentare de modă. Uneori aveam şi două prezentări de modă pe zi, iar în celelalte zile stăteam în probe”, a mai povestit designerul pentru aceeaşi sursă.

 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

mihai radu
2.12.2021, 17:33:38

Ce tâmpenii poate să spună acest "creator"de chiloți,pe vremea aialaltă nimeni nu-i cunoștea nici pe el nici pe Zina în afara cercului lor de cunoștințe și relații,parade ale modei se organizau numai pentru nomenclatură și nu se publica nimic despre ele,iar dacă doar ar fi pupat mâna lui coana Leana,afla Ceașcă în secunda doi,ți se face greață !

+14 (14 voturi)
Omul UnOm
2.12.2021, 18:15:09

Cred ca Botezatu cam "infloreste" amintirile sale despre trecut. Ma indoiesc ca si-ar fi permis cineva intimitati cu Elena Ceausescu in epoca. Nu de alta dar "tovarasul" ar fi aflat urgent si cred ca respectivul nu ar mai fi apucat multe zile.

-5 (13 voturi)
BYBY BYBYKU
2.12.2021, 19:07:18

un mitoman ce fabuleaza nemaifiind in stare de mai nimic. In primii ani '90 era caraus la firma Sanca , aia cu buclucuri a lui Raducanu, crila cu Capetti si Udila. Nu spune si ca a facut nelegiuiri si parnaie in Italia ?

+13 (13 voturi)
muresan anna
2.12.2021, 19:15:34

Articol de mare interes, precum ametelile Ancai Serea, sfaturile si constatarile lui Kamara......

+13 (13 voturi)
gee mama
2.12.2021, 20:23:58

lol

+10 (10 voturi)

Vezi toate comentariile (8)

Modifică Setările