Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Cătălin Moroşanu a câştigat un fotoliu de politician. „Moartea din Carpaţi” va fi consilier judeţean la Galaţi

4
29 Sep 2020 12:47:00
Autor: Lizeta Oprea
Cătălin Moroşanu FOTO Mediafax
Cătălin Moroşanu FOTO Mediafax

Cătălin Moroşanu a fost ales consilier din partea PNL la Consiliul Judeţean Galaţi, fiind cap de listă între propunerile partidului său .

Conform rezultatelor parţiale, Cătălin Moroşanu este ales deja consilier judeţean la Galaţi. Sportivul a fost cap de listă la Consiliul Judeţean Galaţi din partea PNL. Luptătorul K1 spune că că modelul său politic este I.C. Brătianu. „Mi-a plăcut foarte mult de I.C. Brătianu, nu de Ionel I.C. Brătianu, de I.C. Brătianu, primul Brătianu. Mi-a plăcut foarte mult că omul a făcut foarte multe lucruri pentru România modernă. El a fost un mic boieraş, şi-a vândut la un moment dat casa de la Florica, ca să facă politică şi să construiască România. A făcut foarte multe sacrificii (...). Are şi o statuie acum pe faleză în Galaţi. E chiar o poveste impresionantă cu statuia respectivă. Gheorghe Gheorghiu-Dej în anul 1947 a dat-o jos, după aia a fost ţinută într-un grajd. Stau aşa şi dacă aş face o paralelă între I.C. Brătianu şi valorile liberale, fizic, Brătianu în 1992 a fost pus înapoi pe soclu, dar ideile liberale în judeţul Galaţi încă se află în grajdul Primăriei”, spunea Moroşanu înainte de alegeri.

„Buna ziua! Mergeţi la vot! Este îndemnul pe care vi-l transmit cu sufletul deschis. Este foarte important sa ne exprimăm votul, un drept constituţional, de necontestat pentru fiecare dintre noi. Votul într-un singur tur, ne obligă să folosim o şansă unică, aşa că, MERGEŢI ASTĂZI LA VOT!“, a scris Moroşanu pe Facebook în ziua alegerilor.

Luptătorul K1 Cătălin Moroşanu şi-a prezentat şi proiectul pe care vrea să-l pună în aplicare la Consiliul Judeţean Galaţi prezintă: „Este vorba de înfiinţarea de câte un club sportiv şcolar în fiecare comună din judeţul Galaţi, dar fiecare comună va avea specificul ei sportiv (...). În momentul când se înfiinţează aceste cluburi sportive şcolare, vor fi finanţate de către Consiliul Judeţean, deci clar că va fi un buget anual pentru chestia asa. Sportivii care vor câştiga medalii de aur la nivel naţional vor avea şi un fel de bursă (...). Ideea mea este că vreau să investim în copii, copiii sunt cei mai importanţi”.

Întrebat dacă nu se simte folosit ca vector de imagine, Cătălin Moroşanu a răspuns: „Clar că sunt şi un vector de imagine, dar eu îmi asum chestiile astea. Automat, voi încerca să atrag cât de multe voturi pot pentru organizaţia PNL Galaţi”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Nirolf
29.09.2020, 14:20:45

Drepturile sportivilor de performanta . Un sportiv de performanta are dreptul sa fie OM al CETATII si sa exprime idei pentru bunul mers al comunitatii dar ... asa cum un politician nu poate sa obtina performante sportive , tot asa un sportiv de performanta nu ar trebui sa fie"locomotiva" intr-un domeniu unde este un simplu amator . Simpatia mea pentru sprtivul C Morosanu este umbrita de atasamentul acestuia la un partid (PNL) ce a taiat pensiile seniorilor si alocatiile copiilor . Clasa politica s-a folosit de imaginea si dragostea populatiei pentru mari sportivi de performanta care au esuat in mlastina ticalosiei politice .

Amar
29.09.2020, 14:52:25

„Moartea din Carpaţi” va fi consilier judeţean la Galaţi Iti dai seama cam ce sfaturi nepretuite, docte, vor veni de la sclipitorul Moro' Da bine cu pumnul, si nimeni nu a contestat asta pentru ca s-a vazut, dar la fel de bine s-a vazut in nenumarate randuri ce contrast mare este intre tehnica pumnului si nivelul de IQ pe care il are. De aceea este atat de corecta vorba cu "omul potrivit, la locul potrivit"

+3 (3 voturi)
_Turbatu_
29.09.2020, 18:49:17

Dar pe Badr Hari cand il bate? Hai, macar pe Daniel Ghita... Macar cu palma pe umar : )))

Bibi Loi
30.09.2020, 03:30:18

E bun. Deja vine cu o propunere de marire a cheltuielilor. Oricine poate veni cu idei din astea, ca nu sunt pe banii lui.

+1 (1 vot)
Modifică Setările