Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Ce pensie are Alexandru Arşinel. Actorul în vârstă de 81 de ani nu poate sta departe de scenă

1
3 Aug 2020 03:25:02
Autor: OK! Magazine

Are 81 de ani, dar nu poate sta departe de marea sa dragoste: actoria. Zeci de ani a urcat pe scena teatrelor şi continuă să o facă şi la o vârstă aşa de înaintată. După o carieră impresionantă, şi veniturile pe care acesta la primeşte sunt mari. A muncit, a primit aplauzele publicului, dar şi o pensie generoasă.

Pe 4 iunie Alexandru Arşinel a împlinit 81 de ani. Marea sa iubire este actoria de care nu se poate desprinde deloc. Marele actor a dezvăluit în urmă cu aproximativ două luni că abia aşteapta să urce pe scenă din nou, ba chiar pregăteşte un spectacol: "Sigur că da (n.r. îi e dor de scenă), am vorbit cu Vasile Muraru, cu Alexandru Lulescu, cu Tavi Ursulescu...Sperăm să se redeschidă grădina de vară a Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” şi să jucăm acolo. Aveam în plan o premieră. Acum, Dumnezeu şi autorităţile ştiu ce se va întâmpla.", spunea el.

La o aşa vârstă, încă are energie pentru a urca pe scena teatrului. După atâţia ani de carieră, şi veniturile marelui actor sunt pe măsură.

Citeşte continuarea aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

corect roman
3.08.2020, 10:25:06

Nu merita nici macar sa fie scuipat.Certificatul de revolutionar si rinichiul peste rand spun totul despre rama asta.