Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Ce a refuzat Charles să îi dea Prinţesei Diana după divorţul regal. Aceasta primise deja 17 mil. de lire sterline şi un apartament de lux

4
16 Jul 2020 14:42:07
Autor: OK! Magazine
Prinţul  Charles şi Diana au avut o separare controversată (Foto:arhivă)
Prinţul  Charles şi Diana au avut o separare controversată (Foto:arhivă)

După ce divorţul dintre cei doi s-a finalizat în 1996, fără a surprinde pe prea multă lume, din cauza amantlâcului dintre el şi Camilla, a urmat o lungă perioadă de speculaţii referitoare la partajul celor doi. În fapt, Diana a primit mai multe beneficii, dar i s-a anulat şi o mare plăcere odată cu această separare controversată.

Deoarece mare parte din averea prinţului Charles aparţinea casei regale a Marii Britanii, el nefiind unicul moştenitor, Diana nu a putut împărţi cu el bunurile, banii şi proprietăţile aflate sub tutela regală. Însă pentru a putea duce o viaţă mai mult decât decentă, aşa cum era şi obişnuită din anii căsniciei, ea a primit suma de 17, 5 milioane lire sterline. Din această sumă trebuia să se întreţină şi să conducă organizaţia caritabilă de care se ocupa la acea vreme.

În plus, până la finalul vieţii, aceasta urma să primească o rentă regală de 400.000 lire sterline pe an. Şi chiar dacă a decis să renunţe la titlu regal, ea a putut păstra apartamentul luxos de la Palatul Kensington. De altfel, fostul consultant financiar al lui Charles de la acea vreme, Geoffrey Bignell, a declarat că Diana i-a luat acestuia până la ultimul bănuţ.

Citeşte mai multe aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Vic Hermann
16.07.2020, 15:10:13

Pai harapu' ala care o fecunda ii dadea doar sub coada? Nu ii dadea si banet?

-2 (2 voturi)
Giorgio Rizzo
16.07.2020, 18:59:30

Hermann, fecundarea presupune si ovulatia.

-1 (1 vot)
Aurelu Flogea
16.07.2020, 19:21:58

Giorgio Rizzo vic citeste, nu gandeste.

+1 (1 vot)
Alexandru Preda
17.07.2020, 03:09:32

Ca mama, ar fi trebuit sa duca după divorț o viata decenta și sa stea cât mai aproape ce cei doi fii. Poate ar mai fi trăit și acum și ar fi fost respectata pentru omul care ar fi putut sa fie, nu pentru faptul ca era tânără frumușică și... înșelată