Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Ce spune Horia Brenciu despre declaraţiile lui Dan Bittman: „El zice nişte lucruri din frustrarea pe care a acumulat-o”

7
30 Oct 2020 11:22:52
Autor: George-Andrei Cristescu

După ce solistul trupei Holograf a făcut în ultimele zile noi declaraţii controversate cu privire la pandemia de COVID-19, Horia Brenciu a fost întrebat care este opinia sa cu privire la spusele colegului său de breaslă.

Invitat într-o emisiune a celor de la Pro TV, Horia Brenciu a vorbit despre mai multe subiecte, inclusiv unul dintre cele care au intrat în atenţia opiniei publice săptămâna trecută: declaraţiile lui Dan Bittman despre COVID-19 şi pandemie, despre care acesta susţine că este o conspiraţie şi că nu mai vrea să trăiască sub restricţiile impuse de guvern.

Brenciu a evitat să comenteze subiectul, preferând să ia o atitudine distanţată, menţionând însă că are o relaţie lungă de prietenie cu Dan Bittman.

“Eu cu Dan Bittman am o lungă relaţie de prietenie. Ştiu multe lucruri din viaţa lui. Eu nu sunt omul care te şterge din telefon pentru că ai votat cu altcineva pe care nu-l suport eu. Între noi s-a dezvoltat o relaţie pe care nicio declaraţie a ta nu poate să o combată. El zice nişte lucruri pe deplină motivaţie din frustarea pe care a acumulat-o. În urmă cu 7 luni, nu ar fi declarat asta pentru că nu simţea aşa ceva.

Este părerea lui, ce gândesc toţi artiştii pe care îi cunosc, sunt părerile lor. Eu nu cad în plasa acestui subiect în care au căzut ei. Eu vreau să discut despre suflet, despre iubire. Nu mă ajută pe mine să cad în această plasă. Gândeşte-te că se va termina pandemia. Lucrul acesta se va termina. Poporul român uită, peste 2-3-4 ani”.

Una dintre cele mai cunoscute persoane care i-au luat imediat apărarea lui Dan Bittman este Mihai Mărgineanu. Află ce a spus actorul de pe click.ro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

stelian PREDA
30.10.2020, 12:14:03

e' mester cu vorbitu' ,,carpaciu,,Horica-Bingo cu cantatul e mai greu !!!

0 (4 voturi)
Serban Mihaila
30.10.2020, 13:22:22

Ai sa razi dar, cum necum, de la BINGO si pana au inceput sa-l redescopere televiziunile acum cativa ani Brenciu a trait numai din cantat. Si, spre deosebire de altii, a facut-o avand in spate o trupa destul de numeroasa, fara sa fie abonat la bani publici. A cantat de-a rupt atat cat a putut el pe la evenimente private, prin carciumi, prin cluburi, a facut concerte de coveruri si a supravietuit. Brenciu, din perspectiva muzicala vorbind, este un tip pe care nu televiziunile l-au facut vedeta, ci a fost curtat de televiziuni tocmai pentru ca era foarte cunoscut si facea audienta.... Nu-s fan. Nu-mi place tot ce canta, dar cam asa stau lucrurile cu el.

+2 (4 voturi)
Gigi_ Kent_
30.10.2020, 12:16:57

Pe cine intereseaza ce spune umflatul asta egocentric ? Asta e stire? Jurnalist de doi lei!

-1 (7 voturi)
MV R.
30.10.2020, 12:23:06

Iată o atitudine de om civilizat!

+2 (6 voturi)
Xi _ACId
30.10.2020, 14:35:21

Frustrare ce va provoca îmbolnăviri si mortii pacat ca nu vede asta

+1 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (7)

Modifică Setările