Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Cine e femeia care l-a „falimentat“ pe Michael Jordan după divorţ şi cu cine se iubeşte superstarul în prezent

0
21 May 2020 14:43:05
Autor: OK! Magazine
Michael Jordon a trecut printr-un divorţ dureros. (Foto: Getty Images)
Michael Jordon a trecut printr-un divorţ dureros. (Foto: Getty Images)

Femeile din viaţa lui Michael Jordan lipsesc motivat, cumva, din cel mai recent documentar despre viaţa superstarului. După un divorţ extrem de costisitor, basketbalistul s-a recăsătorit cu un model cubanez, Yvette Prieto şi sunt extrem de discreţi cu viaţa lor.

Cea mai recentă producţie Netflix despre viaţa lui Jordan face furori. Milioane de oameni din întreaga lume îl descoperă pe cel care a scris istoria acestui sport şi a devenit cel mai bun jucător de basket al tuturor timpurilor. Însă victoria din teren nu a fost transpusă, întotdeauna, şi în afara lui, căci prima soţie i-a dat o lovitură cruntă încă de la începutul relaţiei lor.

În 1988, însărcinată cu primul copil al lui superstarului, Juanita Vanoy căuta disperată un avocat care să o reprezinte,  pentru a-l determina pe sportiv să recunoască copilul. Deşi fusese cerută de nevastă cu un an înainte, lucrurile nu mai avansau, iar ea dorea să îşi facă dreptate pe cale legală. Toată viaţa, aceasta a susţinut că nu a fost niciodată intimidată de faima sau de banii lui, ci a dorit doar să i se facă dreptate. A fost un moment de cotitură în relaţia lor, pe care, însă, reuşiseră să îl depăşească la acea vreme.

Însă odată ce ai pornit cu stângul într-o relaţie, e greu să faci ca totul să fie lapte şi miere. Şi tocmai acest lucru s-a întâmplat: Juanita a plecat din relaţie aşa cum a intrat: somându-l cu avocaţi. Dacă înainte de nuntă, Michael şi-a contactat avocaţii pentru a face un contract prenupţial, lucrul acesta nu s-a mai întâmplat, deoarece, duşi de val, cei doi s-au căsătorit la Little White Chapel din Las Vegas. La scurt timp după ce au spus DA!, Juanita şi-a contactat avocatul, spunându-i să pregătească un contract post-nupţial.

Citeşte continuarea aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii