Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Colegi, artişti şi admiratori, mesaje după decesul lui Adi Bărar: „Rock-ul românesc nu va mai fi la fel fără tine“, „Mulţumim pentru muzică şi prietenie!“

1
8 Mar 2021 12:43:29
Autor: News.ro
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Chitaristul şi compozitorul Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a murit luni iar colegii, prietenii şi fanii i-au trimis un tribut "fratelui" lor, mulţumindu-i pentru muzică.

"Drum bun în lumină, Adi Bărar! Rock-ul românesc nu va mai fi la fel fără tine! O să ne lipseşti! Sincere condoleanţe familiei şi colegilor!", au scris muzicienii de la trupa Holograf. 

"Drum lin, Adi Bărar! Condoleanţe familiei, trupei şi apropiaţilor!", a transmis toboşarul Iris Ilie Dumitrescu. 

"Fratele nostru Adi Bărar s-a întors acasă..în Lumină...Dumnezeu să îl odihnească în pace...", a scris, pe Facebook, Dan Helciug. 

Formaţia Trooper: "Drum bun, Adi! O să-ţi mulţumim toată viaţa noastră pentru muzică şi prietenie! Condoleanţe familiei!". 

"Dumnezeu să îl odihnească în pace şi să aibă grijă de sufletul prietenului şi colegului nostru Adi Bărar. Condoleanţe şi multă putere prietenilor noştri de la "Cargo": Tavi Pilan, Igrisan Adrian, Alin Achim, Ionut Carja. A plecat şi el alături de Gyuri şi Leo...", este mesajul chitaristului Lucian Boar. 

"Eram prieteni din 1983. I-am urmărit zbuciumul muzical şi m-am bucurat mult când şi-a găsit calea. A fost printre primii care au fost alături de mine când m-am îmbolnăvit. Uneori vorbeam mai rar, alteori mai des, dar de fiecare dată vorbeam mult. De aseară am simţit ca ceva nu e în regulă, şi cu gandul la el m-am trezit azi. Drum lin, Adi Barar, ne-om mai întâlni noi undeva...", a scris pe reţeaua de socializare Rareş Totu, director artistic Suceava Blues Festival. 

Nicu Alifantis: "Dumnezeu să te odihnească-n pace, Adi!!! Condoleanţe familiei şi trupei Cargo!". 

"Legendele nu mor niciodată!", "am pierdut un reper al rockului", "din când în când, te vom primi în gând! Vei rămâne aproape de noi!", "Am pierdut cu toţii un muzician uriaş", sunt câteva dintre sutele de mesaje ale fanilor. 

Chitaristul şi compozitorul Adi Bărar, fondator al trupei rock Cargo, a murit luni, la vârsta de 61 de ani,

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Ovidiu Olariu
8.03.2021, 17:00:38

Dumnezeu sa-l odihneascā in pace ! A murit de SARS-Cov-2 si s-au facut mari eforturi pentru a fi salvat. Cei care sunt interesati de destinul tragic al fostului lider al trupei Cargo sa citeascā articolul, aparut tot in "Adevarul" de astazi, intitulat "Medicul care s-a ocupat de Adi Bărar la ATI: E ca la ruleta rusească. Atunci când l-a lovit, era glonţul letal!". Este un aviz pentru cei care contestā acest cumplit virus si care militeazā impotriva restrictiilor si a portului de mascā: articolul cuprinde marturiile cunoscutului medic, profesor univ. dr. Dorel Sandesc, seful Clinicii ATI de la Spitalul Judetean din Timisoara, un admirator al celui care a fost artistul de exceptie Adi Bārar. Doctorul Sāndesc a fost medicul care a fost alaturi de Adi Barar in ultimele sale zile si care a incercat sā-i salveze viata ! Dacā vor sā afle adevarul, cei care, in asemenea imprejurari, contestā si protesteazā, vor fi, poate, ceva mai retinuti !

+2 (2 voturi)
Modifică Setările